Βιδάλ: «Ας έρθει ο Αλέξις εδώ»

Τα σενάρια θέλουν την Μπαρτσελόνα να ετοιμάζει πρόταση για τον Αρτούρο Βιδάλ στην οποία θα συμπεριλαμβάνεται σαν αντάλλαγμα και ο Αλέξις Σάντσες.

Τα σενάρια θέλουν την Μπαρτσελόνα να ετοιμάζει πρόταση για τον Αρτούρο Βιδάλ στην οποία θα συμπεριλαμβάνεται σαν αντάλλαγμα και ο Αλέξις Σάντσες. Ο μέσος της Γιουβέντους, ωστόσο, λέει ότι θα ήθελε για συμπαίκτη τον συμπατριώτη του αλλά… στην πρωταθλήτρια Ιταλίας και όχι στους «μπλαουγκράνα».

Ο Βιδάλ που ανανέωσε πρόσφατα το συμβόλαιό του με την «Κυρία» δήλωσε χαρούμενος από την παρουσία του στο Τορίνο και τόνισε ότι το ενδιαφέρον της «Μπάρτσα», της Ρεάλ και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κάτι που απλά τον ευχαριστεί.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τον Αλέξις, γνωριζόμαστε απ’ όταν ήμασταν παιδιά, ήμασταν μαζί σε επίπεδο Κ-20 και παίξαμε μαζί στην Κόλο Κόλο. Φυσικά θα ήθελα να παίξω με κάποιον με τον οποίο έχω μοιραστεί κάτι, αλλά ίσως θα μπορούσε αυτός να έρθει εδώ», είπε αρχικά ο Χιλιανός άσος και συμπλήρωσε:

«Αυτά τα πράγματα, ωστόσο, θα τα δούμε αργότερα. Έχω τα πόδια μου στο έδαφος, προσπαθώ να μη σκέφτομαι τόσο πολύ τις φήμες, αλλιώς θα τρελαθώ. Νομίζω είναι καλύτερο να αφοσιώνεσαι στην προπόνηση και να είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια στο καλύτερό μου. Είναι ωραίο να ακούω το όνομά μου να συνδέεται με τη Ρεάλ, την Μπάρτσα ή τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά σκέφτομαι μόνο την προπόνηση, τα υπόλοιπα θα πρέπει να τα δούμε. Τώρα θέλω να δώσω τα πάντα για τη Γιουβέντους. Θέλω να μείνω αφοσιωμένος και να φοράω τη φανέλα της Γιουβέντους».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.