«Κάστρο» η Βερόνα, βασικοί οι Έλληνες

Η Βερόνα έκανε το «δύο στα δύο» εντός έδρας, επικρατώντας με 2-0 της Σασουόλο για την τρίτη αγωνιστική του ιταλικού Καμπιονάτο. Βασικός ο Παναγιώτης Κονέ στο 1-1 της Μπολόνια στο Ούντινε.

Η Βερόνα έκανε το «δύο στα δύο» εντός έδρας, επικρατώντας με 2-0 της Σασουόλο για την τρίτη αγωνιστική του ιταλικού Καμπιονάτο. Βασικός ο Παναγιώτης Κονέ στο 1-1 της Μπολόνια στο Ούντινε.

Εδώ μπόρεσε στο «Μπεντεγκόντι» να καταβάλει την αντίσταση της Μίλαν, στην πρεμιέρα της φετινής Serie A, δεν θα κολλούσε στην αδύναμη και άπειρη Σασουόλο. Η Βερόνα επικράτησε με 2-0 της ομάδας του Εουσέμπιο Ντο Φρανσέσκο και πέτυχε τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμα εντός έδρας παιχνίδια φέτος για το πρωτάθλημα.

Βασικός για τους γηπεδούχους ήταν ο Βαγγέλης Μόρας, που έβγαλε όλο το 90λεπτο, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετά την ήττα αυτή έμειναν στο «μηδέν», σε συγκομιδή βαθμών, μετά από τρεις αγωνιστικές δείχνοντας ότι ακόμη δεν έχουν προσαρμοστεί στις απαιτήσεις της κατηγορίας.

Στο αρχικό σχήμα της Μπολόνια ήταν και ο Παναγιώτης Κονέ, που έπαιξε σε όλο το ματς της Μπολόνια στο «Φρίουλι» με την Ουντινέζε το οποίο έληξε 1-1. Για τους φιλοξενούμενους άνοιξε το σκορ ο Ντιαμάντι στο 71΄ (αντικαταστάθηκε στο 79΄ από τον Χριστοδουλόπουλο), ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Ντι Νατάλε στο 85΄ μετά από ασίστ του Μουριέλ.

Η Λάτσιο με σκόρερ τους Καντρέβα, Καβάντα και Λούλιτς δεν άφησε κανένα περιθώριο στην Κιέβο, σημειώνοντας τα νικητήρια τέρματα στο πρώτο μέρος, την οποία νίκησε με 3-0. Το φοβερό είναι ότι στο πρώτο 45λεπτο η ομάδα της Ρώμης είχε τρία σουτ προς την εστία των φιλοξενούμενων από τη Βερόνα, και με τα τρία να καταλήγουν σε γκολ.

Τέλος, στο Λιβόρνο-Κατάνια μέσα σε έξι λεπτά ο Παουλίνιο σκόραρε δις (είχε και δοκάρι), δίνοντας την τελική νίκη με 2-0 στους γηπεδούχους με τον Βραζιλιάνο να συνεχίζει το εξαιρετικά παραγωγικό ρεκόρ του απέναντι στον εν λόγω αντίπαλο (τρία τέρματα από τα πέντε του στη Serie A!

Για τους χαμένους του ζευγαριού βασικός αγωνίστηκε ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο οποίος αντικαταστάθηκε από τον πρώην ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Σεμπάστιαν Λέτο στο 66΄!

Συνοπτικά τα αποτελέσματα της Serie A για την τρίτη αγωνιστική, στα ματς του απογεύματος της Κυριακής (15/9):

Λιβόρνο – Κατάνια: 2-0 (66΄, 72΄ Παουλίνιο)
Ουντινέζε – Μπολόνια: 1-1 (85΄ Ντι Νατάλε – 71΄ Ντιαμάντι)
Λάτσιο – Κιέβο: 3-0 (8΄ Καντρέβα, 38΄ Καβάντα, 42΄ Λούλιτς)
Βερόνα – Σασουόλο: 2-0 (12΄ Μαρτίνιο, 93΄ Ρομούλο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.