Στηρίζουν τον Βίκτορ οι παίκτες της Μάλαγα

Οι ποδοσφαιριστές της Μάλαγα στέκονται στο πλευρό του Βίκτορ Σάντσεθ, μετά την περιπέτεια που πέρασε με το βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Οι ποδοσφαιριστές της Μάλαγα στέκονται στο πλευρό του Βίκτορ Σάντσεθ, μετά την περιπέτεια που πέρασε με το βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο. Οι ιθύνοντες της ισπανικής ομάδας αποφάσισαν να παραγκωνίσουν τον Ισπανό τεχνικό, όμως οι παίκτες της ομάδας αποφάσισαν να σταθούν στο πλευρό του.

Χαρακτηριστικά, οι παίκτες της ισπανικής ομάδας αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους: “Κάθε ένας από τους παίκτες της Μάλαγα θέλει να εκφράσει την πλήρη υποστήριξη στον προπονητή μας, Βίκτορ Σάντσεθ Ντελ Άμο και στην οικογένεια του σε αυτές τις ευαίσθητες προσωπικές στιγμές”.

Στο πλευρό του Βίκτορ Σάντσεθ και η σύζυγός του, Καταλίνα Τρίγκο, η οποία τόνισε: “Πολύ λίγοι άνθρωποι έχουν την προσωπικότητα του Βίκτωρα και λένε τα πράγματα πολύ ξεκάθαρα. Εγώ όπως η σύζυγός του δεν μπορεί να πιστέψει ότι μετά από να υποστεί εκβιασμό για να κάνει ό, τι θέλει στην ιδιωτική του ζωή χωρίς να βλάψει κανέναν αντί να κατηγορήσετε τον ένοχο, θέλετε να αλλάξετε την οπτική γωνία του τι συνέβη”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.