Λεβάντε – Μάλαγα 1-0: Ακόμη πιο ψηλά η Λεβάντε (hls)

Η Λεβάντε επικράτησε της προτελευταίας Μάλαγα με τέρμα του Ιμπόρα, επέκτεινε το αήττητο στα εννέα ματς και σκαρφάλωσε στο podium της βαθμολογίας στη Σεγκούντα Ντιβιζιόν.

Με ξεκάθαρα επιθετική διάθεση άρχισε το ματς η Λεβάντε, την ώρα που η Μάλαγα αναζήτησε την ελαχιστοποίηση των χώρων για τους γηπεδούχους και την κόντρα επίθεση για να γίνει απειλητική. Ήταν οι γηπεδούχοι εκείνοι που είχαν τις καλύτερες στιγμές στο πρώτο μέρος με κυριότερη την εκτέλεση φάουλ του Γιονί Μοντιέλ που κατέληξε στο δοκάρι. Από την πλευρά τους οι ποδοσφαιριστές του Πέπε Μελ θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ με το Ρουμπέν Κάστρο στο 17ο λεπτό, ο οποίος όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον Κάρντενας σε τετ α τετ.

Στο δεύτερο μέρος οι δύο τερματοφύλακες είχαν έξοχες αντιδράσεις όποτε οι περιστάσεις το απαίτησαν, ωστόσο ήταν οι γηπεδούχοι εκείνοι που κατάφεραν να νικήσουν το Ρουμπέν Γιανές στο 62ο λεπτό με την κεφαλιά του Ιμπόρα για να ανοίξουν το σκορ. Αυτή ήταν η φάση που έκρινε την αναμέτρηση αφού ο Ντάνι Κάρντενας με τις επεμβάσεις υπερασπίστηκε το προβάδισμα της ομάδας του, το οποίο με το τέλος του ματς την οδήγησε στην 3η θέση της κατάταξης και την ισοβαθμία με τη Μπούργκος και τη Καρταχένα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.