Μάλαγα – Τενερίφη 1-0: Επέκτεινε το εντός έδρας αήττητο (hls)

Στο ματς που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 16ης αγωνιστικής στη Segunda Division η Μάλαγα επέκτεινε το εντός έδρας αήττητο επικρατώντας της Τενερίφης και πλησίασε την έκτη θέση των play-offs σε απόσταση τριών βαθμών

Η Τενερίφη είναι μια από τις ομάδες με καλή κυκλοφορία της μπάλας, όμως αυτό το χαρακτηριστικό της δε μπόρεσε να το ενεργοποιήσει στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης με τη Μάλαγα στο “Λα Ροζαλέδα”. Οι φιλοξενούμενοι είχαν την πρώτη σημαντική ευκαιρία με τον Ρούμπεν, όταν όμως ο Τόμας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος στο 13ο λεπτό, μπέρδεψε εμφανώς τη σκέψη των φιλοξενούμενων.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα

Με προβληματική κυκλοφορία της μπάλας και χάνοντας τις προσωπικές μονομαχίες πήγαν στα αποδυτήρια υπολειπόμενοι στο σκορ και χωρίς να έχουν ανησυχήσει τους γηπεδούχους.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν εξαιρετικά φτωχό σε στιγμές, με την Τενερίφη να μην έχει ιδέες και τρόπους στη δημιουργία ενώ η Μάλαγα ρίσκαρε έχοντας βολευθεί αποκλειστικά στην υπεράσπιση του προβαδίσματος.

Το τελευταίο σφύριγμα έδωσε στην ομάδα της Ανδαλουσίας τη νίκη που την έφερε στο μείον τρία από τη ζώνη των πλέι οφς ανόδου.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.