Σαμαράς: «Bring them back»

Μέλος της εκστρατείας για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα είναι πλέον ο Γιώργος Σαμαράς.

Μέλος της εκστρατείας για την επιστροφή των γλυπτών του Παρθενώνα στην Ελλάδα είναι πλέον ο Γιώργος Σαμαράς. Ο διεθνής Έλληνας επιθετικός τόνισε πως θα προσπαθήσει να βοηθήσει και αυτός με την σειρά του, την συγκεκριμένη προσπάθεια, ενώ αναφέρθηκε και στο πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε τις προηγούμενες ημέρες.

Χαρακτηριστικά, ο Σαμαράς τόνισε στην προσωπική του ιστοσελίδα: «Μετά από ένα διάστημα 5 εβδομάδων στο οποίο ταλαιπωρήθηκα από έναν τραυματισμό στον δικέφαλο, είμαι και πάλι πανέτοιμος να επιστρέψω σε αγωνιστική δράση. Έχουμε μπροστά μας το μεγάλο derby της Κυριακής κόντρα στην Rangers για το πρωτάθλημα ενώ ακολουθεί στις 20 Μαρτίου και ο μεγάλος τελικός του League Cup, ξανά κόντρα στην Rangers.

Δυστυχώς ο τραυματισμός μου δεν μου επέτρεψε να συμμετάσχω στο πρόσφατο φιλικό της Εθνικής μας απέναντι στον Καναδά, είναι όμως βέβαιο ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, εν όψει και της δύσκολης συνέχειας.

Θέλω τέλος να σας πω για μια πρωτοβουλία την οποία υποστηρίζω πολύ και αυτή αφορά στην καμπάνια για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα που βρίσκονται στο βρετανικό μουσείο, πίσω στην χώρα τους. Για το λόγω αυτό ετοιμάζουμε διάφορες δράσεις με την εκστρατεία BRING THEM BACK και ελπίζω το επόμενο διάστημα η πρωτοβουλία αυτή να ευαισθητοποιήσει ακόμα περισσότερο κόσμο. Να είστε όλοι καλά.

Γιώργος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.