Ο περιζήτητος Σαμαράς

Ο εκπρόσωπος του Γιώργου Σαμαρά, Φραντσίσκο Νικολάτο μίλησε στο "Tuttomercatoweb.com" για το ενδιαφέρον των Λάτσιο και Παλέρμο για τον Έλληνα διεθνή επιθετικό.

Ο εκπρόσωπος του άσου της Σέλτικ, Γιώργου Σαμαρά, Φραντσίσκο Νικολάτο, μίλησε στην ιταλική ιστοσελίδα “Tuttomercatoweb.com” αναφερόμενος στο ενδιαφέρον των Λάτσιο και Παλέρμο για το πρόσωπο του διεθνή Έλληνα άσου.

“Τον παίκτη παρακολουθούν αρκετές ομάδες από την Ευρώπη” ήταν τα πρώτα λόγια του Νικολάτο”, τόνισε αρχικά για να προσθέσει στη συνέχεια: “Από τη Λάτσιο προκύπτει ενδιαφέρον αλλά ακόμα δεν υπάρχει επίσημη πρόταση. Από τις ιταλικές ομάδες αυτή που ενδιαφέρεται πιο έντονα είναι η Παλέρμο. Όμως δεν είναι από την Ιταλία που έχουμε δεχτεί συγκεκριμένες προτάσεις. Ο πελάτης μου είναι περιζήτητος”.

Αναφορά έγινε και στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί για τον Έλληνα άσο στη Σέλτικ: “Λαμβάνοντας υπόψη πως ο παίκτης θα ήθελε να κλείσει την σεζόν στην σκοτσέζικη ομάδα γιατί θέλει να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Το πιο πιθανό είναι να εξαντλήσει το συμβόλαιο του αλλά θα δούμε τι θα γίνει στις επόμενες δύο εβδομάδες”.

Σεμίνα Χριστοδούλου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.