Αδειάζει το «Άιμπροξ»

Ο ένας μετά τον άλλο φεύγουν από τους Ρέιντζερς οι παίκτες της ομάδας, με τους Λάφερτι και Γουίτακερ να είναι οι τελευταίοι.

Ο ένας μετά τον άλλο φεύγουν από τους Ρέιντζερς οι παίκτες της ομάδας, με τους Λάφερτι και Γουίτακερ να είναι οι τελευταίοι.
Στη Σιόν θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κάιλ Λάφερτι, ο οποίος, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο ελβετικός σύλλογος, υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας. Ο 24χρονος επιθετικός από τη Βόρεια Ιρλανδία, ο οποίος έχει 31 συμμετοχές στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, είναι ένας από αρκετούς παίκτες της Ρέιντζερς που προτίμησαν να φύγουν από το «Άϊμπροξ», αφού λύθηκαν τα συμβόλαιά τους, από τη στιγμή που ο σύλλογος της Γλασκόβης μπήκε σε καθεστώς οικονομικής διαχείρισης. Στη Σιόν ο Λάφερτι θα βρει ακόμη έναν πρώην παίκτη της Ρέιντζερς, τον Τζενάρο Γκατούζο, ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στη Μίλαν.
Στο μεταξύ, και τυπικά παρελθόν από την ομάδα της Σκοτίας αποτελεί επίσης ο Στίβεν Γουίτακερ, ο οποίος υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τη Νόριτς. «Όλη η μέχρι σήμερα εμπειρία μου ήταν στη Σκοτία, επομένως πραγματικά ανυπομονώ για την πρόκληση του να αγωνιστώ στην Πρέμιερ Λιγκ» τόνισε ο 28χρονος Σκοτσέζος αμυντικός, με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα των «καναρινιών», και συμπλήρωσε: «Όταν μίλησα στον (προπονητή) Κρις Χιούτον, εντυπωσιάστηκα από τα σχέδιά του για την πρόοδο της Νόριτς και όλοι αυτοί, με τους οποίους μίλησα εντός του ποδοσφαιρικού χώρου, είχαν μόνο εγκώμια για το σύλλογο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.