Τζέραρντ: «Τους είπα ότι δεν είναι άξιοι να φορούν τη φανέλα»

Ο Στίβεν Τζέραρντ αποκάλυψε τι είπε στους παίκτες της Ρέιντζερς στο ημίχρονο του αγώνα με την Σεντ Τζόνστον, εμπνέοντας τη νίκη - ανατροπή.

Ο Στίβεν Τζέραρντ αποκάλυψε τι είπε στους παίκτες της Ρέιντζερς στο ημίχρονο του αγώνα με την Σεντ Τζόνστον, εμπνέοντας τη νίκη – ανατροπή.

Οι Διαμαρτυρόμενοι βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 στο ημίχρονο του αγώνα για την Πρέμιερσιπ Σκωτίας και αποδοκιμάστηκαν από τον κόσμο.

Ακόμα χειρότερα όμως ήταν αυτά που περίμεναν τους ποδοσφαιριστές από τον Τζέραρντ, που τους προκάλεσε να δείξουν ότι είναι ικανοί να σηκώσουν το βάρος της φανέλας.

«Το πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλό. Κανένας δεν δικαιολόγησε το ότι φοράει τη φανέλα, κανένας δεν μου έδειξε ότι αξίζει να θεωρείται παίκτης της Ρέιντζερς. Έπρεπε να κάνω μία ειλικρινή συζήτηση μαζί τους, έπρεπε να τους πω τι πίστευαν οι οπαδοί, γιατί μπορούσαμε να ακούσουμε την αντίδραση του κόσμου στο τέλος του πρώτου μέρους. Η δουλειά μου είναι να τους λέω τι πιστεύουν οι οπαδοί και να απαιτώ περισσότερα από αυτούς», είπε ο Τζέραρντ, τα λόγια του οποίου βοήθησαν ώστε η ομάδα του να παρουσιαστεί μεταμορφωμένη στο β’ μέρος και να γυρίσει το ματς σε 2-1:

«Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε μεγάλη αντίδραση, όσοι έπαιξαν βγήκαν μπροστά. Είδαμε τις δύο πλευρές της ομάδας, στο πρώτο μέρος ήμασταν χειρότεροι από τον αντίπαλο, στο β’ μία ποιοτική ομάδα που δείχνει ότι μπορεί να ανέβει στην κορυφή της βαθμολογίας. Πήραμε ένα μεγάλο τρίποντο εν’ όψει των δύο μεγάλων αγώνων που μας περιμένουν».

Η Ρέιντζερς αντιμετωπίζει Χιμπέρνιαν και Σέλτικ στα τελευταία παιχνίδια του 2018.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.