Βασικοί Σκόνδρας-Σαρρής στην ήττα από τη Σέλτικ

Η Χάμιλτον γνώρισε την ήττα με 4-1 από την Σέλτικ, αλλά για μια ακόμα αγωνιστική Σκόνδρας και Σαρρής αγωνίστηκαν για ενενήντα λεπτά.

Η Χάμιλτον είχε ξεκινήσει πολύ καλά στην Πρέμιερ της Σκοτίας με επτά βαθμούς μετά από τέσσερα ματς και είχε να αντιμετωπίσει την Σέλτικ. Το 4-1 αντικατοπτρίζει τις προσπάθειες των δύο ομάδων, ωστόσο για μια ακόμα αγωνιστική οι Σκόνδρας και Σαρρής κράτησαν τη θέση τους στην αρχική εντεκάδα της Χάμιλτον.

Αξιοσημείωτο είναι δε πως οι δύο Έλληνες έχουν ξεκινήσει βασικοί και στα πέντε ματς του πρωταθλήματος μέχρι τώρα. Μάλιστα ο Σκόνδρας έχει πετύχει και ένα γκολ.Ο πρώην στόπερ της ΑΕΚ και του Εργοτέλη πέρσι αγωνίστηκε σε τριάντα ματς πρωταθλήματος, ενώ ο πρώην δεξιός μπακ του ΠΑΟΚ και το Ατρόμητου πέρσι είχε αγωνιστεί σε 13 ματς.

Το σκορ άνοιξε στο 17ο λεπτό ο Άρμστρονγκ ενώ στο 29ο λεπτό ο Σινκλέρ διπλασίασε τα τέρματα για την ομάδα του. Ο ίδιος παίκτης έδωσε αέρα τριών τερμάτων στους φιλοξενούμενους τρία λεπτά πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια. 

Στην επανάληψη ο Έντουαρντ σκόραρε για το 4-0 ενώ το γκολ της τιμής για τους γηπεδούχους πέτυχε ο Γκόγκιτς στο 87ο λεπτό.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.