Κλαμπ Μπριζ – Έουπεν 4-0 : Με φρεσκάδα κι ανωτερότητα! (highlights)

Άνετα όσο περίπου δείχνει το τελικό σκορ, η Κλάμπ Μπριζ νίκησε 4-0 την Έουπεν πλησιάζοντας στην 2η θέση της βαθμολογίας την Άντερλεχτ. Τα γκολ πέτυχαν οι Νίλσεν (14'), Γιούτκλα (30'), Σκοβ Όλσεν (75') και Μέχελε (78')

Το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχε να αντιμετωπίσει σε αυτή την 25η αγωνιστική ο τεχνικός της Μπριζ ήταν, όχι τόσο οι αντιστάσεις της Εουπεν όσο οι πολλές απουσίες βασικών παικτών αλλά και η κόπωση στην ομάδα μετά από συνεχόμενα δύσκολα ματς σε πρωτάθλημα και κύπελό. Απέναντι σε μια άμυνα που έχανε εύκολα τους “ορίζοντές” της, η ομάδα του Ντέϊλα βρήκε γρήγορα τις λύσεις ανοίγοντας το σκορ στο 14′ με τον Δανό μέσο Νίλσεν. Το 2ο γκολ, από τον Γιούτκλα στο 30′ επί της ουσίας έβαλε τα θεμέλια της κυριαρχίας και της νίκης.

Οι φιλοξενούμενοι έδειξαν μια κάποια ανταγωνιστικότητα στα πρώτα 15-20 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου αλλά όταν ξανά πιέστηκαν, έμειναν έκθετοι κι αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο Σκοβ Όλσεν στο 75′ – “τιμωρώνοντας” λάθος έξω από την περιοχή – και ο στόπερ Μέχελε τρία λεπτά αργότερα με κεφαλιά να διαμορφώσουν το τελικό 4-0!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.