Γάνδη: Μεταγραφή ρεκόρ στην ιστορία της

Την απόκτηση του 18χρονου Μομοντού Σονκό ανακοίνωσε η Γάνδη. Ρεκόρ μεταγραφής για τους Βέλγους που έδωσαν επτά εκατομμύρια Ευρώ στην Χάκεν.

Η μάχη της Γάνδης με την Μπριζ έβγαλε νικήτρια την πρώτη. Η Γάνδη ανακοίνωσε την απόκτηση του Σουηδού επιθετικού Μομοντού Σόνκο ο οποίος θα φορέσει την φανέλα με το νούμερο 9 της ομάδας.

Για να τον αποκτήσει η Γάνδη έδωσε στην Χάκεν επτά εκατομμύρια Ευρώ με τον 18χρονο Σουηδό να γίνεται η πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Το ποσό μπορεί να φτάσει και τα οκτώ εκατομμύρια Ευρώ αν επιτευχθούν κάποιοι στόχοι.

Ο Σόνκο μετράει ήδη 44 ματς στην καριέρα του με την Χάκεν έχοντας σημειώσει 14 γκολ ενώ έχει μοιράσει και 8 ασίστ. Πολλές ομάδες είχαν ενδιαφερθεί για την απόκτησή του αλλά κερδισμένη βγήκε η Γάνδη.

Ο Σόνκο είναι ένας γρήγορος επιθετικός, καλός στο ένας με έναν, που μπορεί κυρίως να παίξει από την αριστερή πτέρυγα αλλά έχει αγωνιστεί και δεξιά.

Η Γάνδη τον παρουσίασε με ένα ιδιαίτερο βιντεάκι χρησιμοποιώντας κομμάτια από την ταινία Jurassic Park.

Η Γάνδη εισέπραξε 32 εκατομμύρια Ευρώ με τις πωλήσεις Φοφανά και Όρμπαν και αποφάσισε να σπάσει το ρεκόρ μεταγραφής της για τον νεαρό. Το προηγούμενο ρεκόρ ήταν τα 6 εκατομμύρια Ευρώ που είχε δώσει για το Νούριο Φορτούνα το 2020.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.