Σεντ Τρόιντεν – Γκενκ 1-1: Το ντέρμπι τα είχε όλα, εκτός από νικητή! (highlights)

Σε ένα άκρως επεισοδιακό τοπικό ντέρμπι για την 22η Αγωνιστική της Pro League, Σεντ Τρόιντεν και Γκενκ έμειναν στο 1-1.

Η τοπική αναμέτρηση της περιφέρειας της Λιμβουργίας, καθυστέρησε αρχικά να ξεκινήσει για μισή ώρα, καθώς ομάδα αγροτών είχε αποκλείσει με τρακτέρ τον χώρο περιμετρικά του γηπέδου, διαμαρτυρόμενη για τις πολιτικές της Ε.Ε.!

Όταν το ματς τελικά ξεκίνησε, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο συγκεντρωμένοι και στο 2ο λεπτό άνοιξαν το σκορ, όταν ο ΜακΚένζι βρήκε από αριστερά τον Φαντέρα και αυτός γύρισε παράλληλα στον Σορ, που σκόραρε στην άδεια εστία.

Στο επόμενο λεπτό, ο ίδιος παίκτης σκόραρε ξανά, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ, με τον Σορ να αποχωρεί στο 25′ πρόωρα λόγω τραυματισμού.

Το υπόλοιπο του α’ μέρους δεν επιφύλαξε πολλές συγκινήσεις, όμως στο β’ έγινε…ο χαμός!

Αρχικά, οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλες ευκαιρίες για το 0-2, με κυριότερη το σουτ του Χέινεν στο δοκάρι, στο 63ο λεπτό.

Στη συνέχεια, στο 74′, ο Φαντέρα ανέτρεψε τον Ανανού στην περιοχή, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, όμως ο Φάντεφοορτ έβγαλε την εκτέλεση του Στούκερς!

Στο 85′, η Γκενκ έμεινε με δέκα παίκτες, όταν μετά από αψιμαχία, ο Αρτεάγα έπιασε από τον λαιμό τον Ζαϊρολεσλάμ και αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη, στην τελευταία του εμφάνιση στο Βέλγιο, καθώς μετακομίζει στη Μοντερέι.

Σαν να μην έφτανε αυτό για την Γκενκ, στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Ιτό, που είχε μπει νωρίτερα ως αλλαγή, σκόραρε με πανέξυπνη απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ από αριστερά, ξεγελώντας τον Φάντεφοορτ για το 1-1!

Το θρίλερ όμως δεν είχε τελειώσει. Στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων, η Γκενκ έμεινε με εννέα, λόγω δεύτερης κίτρινης του Χέινεν, απόφαση που προκάλεσε ξέσπασμα από τους οπαδούς των φιλοξενούμενων, που πέταξαν καπνογόνα και φωτοβολίδες στο γήπεδο, με αποτέλεσμα το ματς να διακοπεί για περίπου 10 λεπτά!

Όταν άρχισε ξανά, η Σεντ Τρόιντεν προσπάθησε για το νικητήριο γκολ, όμως το ντέρμπι έμεινε στην ισοπαλία, για τέταρτο σερί ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, που συνεχίζουν τη μάχη για έξοδο στην Ευρώπη.

Σεντ Τρόιντεν (Φινκ): Κόπενς – Φαν Χέλντεν, Σμετς, Γκοντό – Ανανού (89′ Μπαρνς), Φουτζίτα (63′ Ιτό), Ντελόρζε, Μποκά – Στούκερς, Ζαϊρολεσλάμ, Γιαμαμότο (89′ Καγιά).
Γκενκ (Φράνκεν): Φάντεφοορτ – Ελ Ουαχντί, Κουέστα, ΜακΚένζι, Αρτεάγα – Χέινεν, Χροσόφσκι, Γκαλάρσα – Πέιντσιλ (90΄ Σαντίκ), Φαντέρα (88′ Σόμπολ), Σορ (25′ Αροκοντάρε).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.