Κόρτραϊκ – Σερκλ Μπριζ 2-1: Η θέληση νίκησε το άγχος! (highlights)

Την πρώτη της φετινή νίκη πανηγύρισε η Κόρτραϊκ, με σκορ 2-1 επί της Σερκλ Μπριζ στο ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 8ης αγωνιστικής στο Βελγικό πρωτάθλημα

Σε ένα ματς που εκ των πραγμάτων ήταν δύσκολο να έχει καλό ρυθμό και “ελευθερία” ποδοσφαιρικής έκφρασης, υπερίσχυσε η πιο πεισμωμένη. Αυτή που έδειξε να το θέλει περισσότερο και να το διεκδικεί με τον περισσότερο ρεαλιστικό τρόπο!

Με τον νέο προπονητή της, Ντε Μποκ, στην εξέδρα να δίνει οδηγίες, η Κόρτραϊκ κατάφερε να περιορίσει την δυναμική και την έμπνευση της ποιοτικότερης αντιπάλου της με καλή άμυνα και πιο “ψαγμένες” δημιουργικές αναζητήσεις.

Οι φιλοξενούμενοι όσο περνούσε η ώρα γίνονταν πιο νευρικοί και προβλέψιμοι. Στο 58΄ έπειτα από ολιγωρία στην άμυνά τους, ο Ντε Νέβε με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ. Στο 77′ έπειτα από επέλασε του Άγγλου Αλεμπιόσου και προβολή του Ουαλού Ντέϊβις έγινε το 2-0.

Το μόνο που κατάφερε η Σερκλ Μπριζ ήταν να μειώσει με κοντινή κεφαλιά του Λεονάρντο Λόπες ντα Σίλβα στο 92′ δίχως όμως να αποφύγουν την 3η συνεχόμενη ήττα τους!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.