Άντβερπ – Κορτράικ 6-0: Εντυπωσιακή και ουσιαστική! (highlights)

Η Άντβερπ πήρε εντυπωσιακή νίκη κόντρα στην Κορτράικ με 6-0 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Βελγίου.

Η Άντβερπ, που περιμένει το νικητή του ζευγαριού ΑΕΚ – Ντιναμό Ζάγκρεμπ στα Playoff του Champions League, έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.

Η ομάδα του Μαρκ Φαν Μπόμελ, σκόρπισε την Κορτράικ με 6-0 και προσωρινά σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, ενώ οι φιλοξενούμενοι παραμένουν χωρίς νίκη μετρώντας ισάριθμες ήττες.

Οι γηπεδούχοι χρειάστηκαν μόλςι 9 λεπτά για να βρουν τον δρόμο προς τα δίχτυα. ο Γιάνσεν έκανε το 1-0 με το πρώτο φετινό του γκολ. Στο 21 Ο Μπαλικβίσα γύρισε την μπάλα από τ΄αριστερά και ο Ραντοβάνοβιτς στην προσπάθεια του να την απομακρύνει την έστειλε επάνω στον Βασίνσκι και έπειτα η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα της ομάδας του. Με αυτογκολ έγινε το 2-0 στο 21.

Ο Γιάνσεν σκόραρε και στο 35 για το 3-0 και το 4-0 έκανε ο Κερκ στο 43. Αυτό ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Με…σβηστές μηχανές στο δεύτερο ημίχρονο!

Στο δεύτερο, η Άντβερπ χωρίς να έχει εικόνα αντίστοιχη του πρώτου, πέτυχε δύο γκολ για να φτάσει στο 6-0. Ο Γιάνσεν έκανε το 5-0 στο 58 πετυχαίνοντας το τρίτο του γκολ στο ματς και ο Μούγια στο 67΄που είχε περάσει ως αλλαγή στο 63, με υπέροχο σουτ έκανε το τελικό 6-0!

Η πρώτη ευκαιρία στο ματς για την Άντβερπ, ήρθε στο 77 με τον Εμπέγιο να πιάνει το σουτ, ενώ για πρώτη φορά, απείλησαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα στο 92 με τον Γκεγέ!

Άντβερπ: Μπουτέ, Μπατάιγ, Αλντερβάιρελντ, Ντε Λάετ, Άβιλα, Εκέλενκαμπ(Ετζούκε), Φερμέερεν, Κερκ(72΄Βαλένσια), Οντρέικα(63΄Μούγια), Μπαλικβίσα(83΄Γιουσούφ), Γιάνσεν(72΄Ιλενιχένα)

Κορτάικ: Βαντενμπέργκ, Οπρούτ(42΄Οντούρ), Ραντοβάνοβιτς, Ατεμόνα, Βασίνσκι(73΄Σαλούκ(83΄Γκεγέ)), Ντε Νέβε, Καντρί, Μεσατού, Μπρούνο(73΄Μοντενιές), Εμπαγιό, Αβενάτι(83΄Σίλβα)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.