Κλαμπ Μπριζ-Έουπεν 7-0: Στα playoff πρωταθλητή με τη βοήθεια της Οστάνδης! (hls)

Η Κλαμπ Μπριζ έκανε το χρέος της απέναντι στην Έουπεν αλλά ήθελε και απώλεια βαθμών της Γάνδης στο ματς με την υποβιβασμένη Οστάνδη που νίκησε 2-1 εκτός έδρας! Σώθηκε η Έουπεν.

Η Κλαμπ Μπριζ ήξερε ότι τίποτα δεν είναι στο χέρι της και έπρεπε απλά να κάνει το χρέος της απέναντι στην Έουπεν περιμένοντας ένα θαύμα από την υποβιβασμένη Οστάνδη που έπαιζε με την Γάνδη εκτός έδρας. Μπριζ και Γάνδη ήταν ισόβαθμες στην 4η θέση με την Γάνδη να έχει την ισοβαθμία.

Η Μπριζ χωρίς να κάνουμε μεγάλη αναφορά στο παιχνίδι πέτυχε επτά γκολ με χατ τρικ του Γιούτγλα, άλλα δύο γκολ του Ριτς (τα πρώτ του φέτος) κι ένα ακόμα από τους Λανγκ και Βανάκεν, ο οποίος είχε και δύο δοκάρια.

Πιο πολύ από αυτά τα επτά γκολ πανηγυρίστηκαν τα γκολ της Οστάνδης μέσα στη Γάνδη στην έκπληξη της χρονιάς! Η Οστάνδη νίκησε με 2-1 και ουσιαστικά χάρισε το εισιτήριο για τα playoff πρωταθλητή στην Μπριζ που μπορεί έστω και δύσκολα (αφού είναι αρκετά πίσω βαθμολογικά) να προσπαθήσει να διατηρήσει τα κεκτημένα.

Την ίδια ώρα η Έουπεν έζησε το δικό της θρίλερ καθώς ήθελε ήττα της Ζούλτε Βάρεγκεμ από την Σερκλ Μπριζ και όντως ηττήθηκε με 3-2 στην έδρα της με αποτέλεσμα να υποβιβαστεί αυτή και η Έουπεν να μείνει στην κατηγορία.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.