Στην κορυφή με 4αρα η Σταντάρ

Νίκη που την φέρνει έστω και προσωρινά, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των πλέι οφ πέτυχε η Σταντάρ Λιέγης που συνέτριψε την Ζούλτε Βάρεγκεμ με 4-1.

Νίκη που την φέρνει έστω και προσωρινά, στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα των πλέι οφ πέτυχε η Σταντάρ Λιέγης που συνέτριψε την Ζούλτε Βάρεγκεμ με 4-1.
Σε ένα ματς που είχε πολλά γκολ, αρκετά νεύρα, τρία πέναλτι και τέσσερις συνολικά αποβολές, η ομάδα του Λουζόν επέβαλε από την αρχή το ρυθμό της και πήρε τη νίκη που την κρατάει ζωντανή στην διεκδίκηση του τίτλου, τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε και των πλέι οφ.
Η Ζούλτε Βάρεγκεμ ολοκλήρωσε το παιχνίδι με 8 παίκτες καθώς αποβλήθηκαν οι Μποσούτ(52′), Σιλά(71′) και Κούμς(85′), ενώ με δέκα τελείωσε και η Σταντάρ καθώς αποβλήθηκε ο Βαν Ντάμε στο 71ο λεπτό.
Ο ΝτεΚαμάργκο στο 10′ άνοιξε το σκορ για την ομάδα της Λιέγης, ενώ στο 20ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ο Μουζαντζί έγραψε το 2-0. Με πέναλτι και πάλι στο 54ο λεπτό ο Μπατσουαντζί ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0 για να μειώσει για τη Ζούλτε Βάρεγκεμ στο 68′ ο Αζάρ και αυτός με πέναλτι. Το τελικό 4-1 διαμόρφωσε στο 81ο λεπτό ο Εζεκιέλ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.