Υπολογίζει σε Μπέιλ και Χάμες ο Ζιντάν

Ο Ζινεντίν Ζιντάν τόνισε πως οι Γκάρεθ Μπέιλ και Χάμες Ροντρίγκες βρίσκονται στα πλάνα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Ζινεντίν Ζιντάν τόνισε πως οι Γκάρεθ Μπέιλ και Χάμες Ροντρίγκες βρίσκονται στα πλάνα του για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Γάλλος τεχνικός έχει ταχθεί το προηγούμενο διάστημα υπέρ της αποχώρησης των δυο ποδοσφαιριστών, όμως από τη στιγμή που δεν έχουν καταφέρει να φέρουν μέχρι στιγμής κάποια αξιόλογη πρόταση, είναι αναγκασμένος να τους συμπεριλάβει στα πλάνα του. Οι δυο παίκτες υπολογίζονται από τον “Ζιζού” περισσότερο ως εναλλακτικές επιλογές για το βασικό σχήμα των “μερένχες”. 

Ο Ζιντάν δήλωσε χαρακτηριστικά: “Ο Χάμες και ο Μπέιλ ανήκουν στην ομάδα. Είναι κανονικά μέλη της και εγώ, αν και τα πάντα μπορεί να γίνουν, σαν προπονητής της ομάδας, πρέπει να τους υπολογίζω κανονικά. Και τους υπολογίζω απόλυτα. Ο Χάμες δεν έχει ενσωματωθεί ακόμη, αλλά αυτό μπορεί να γίνει. Μέχρι το τέλος της μεταγραφικής περιόδου, μπορεί να γίνει οτιδήποτε”.

Στη συνέχεια, ο Γάλλος τεχνικός αναφέρθηκε και στους Πογκμπά και Νεϊμάρ, οι οποίοι φέρονται να βρίσκονται στο στόχαστρο της “Βασίλισσας” της Ευρώπης: “Μένουμε για την ώρα με τους παίκτες που έχουμε και σκεφτόμαστε μόνο αυτούς. Το μυαλό μας πρέπει να είναι μόνο στο επόμενο ματς”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.