Χετάφε – Έλτσε 1-1: «Μοιράστηκαν» γκολ και τον βαθμό της ισοπαλίας (hls)

Ο Μπαδία απέκρουσε πέναλντι του Ανχελ Ροντρίγκες.

Χετάφε και Έλτσε πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1), στο στάδιο «Αλφόνσο Πέρεθ» και δεν άλλαξαν την βαθμολογική θέση τους στο ισπανικό πρωτάθλημα. Οι ομάδες μοιράστηκαν και τον έλεγχο του αγώνα στα δυο ημίχρονα, με τους φιλοξενούμενους να ήταν καλύτεροι και παραγωγικότεροι στο πρώτο και οι γηπεδούχοι στο δεύτερο. Η Χετάφε έχασε ευκαιρία να φτάσει και στην ολική ανατροπή του σκορ, καθώς και στην νίκη, με το χαμένο πέναλντι του Ροντρίγκες.

Η Έλτσε μετουσίωσε σε γκολ (20΄), την μεγαλύτερη κατοχή μπάλας (45%-55%) στο πρώτο ημίχρονο, με σκόρερ τον Πέρε Μίλα και την ασίστ του Βερδού, από την δεξιά πλευρά της μικρής περιοχής των γηπεδούχων. Το… «μισό» γκολ ήταν από το «σέρβις» του δημιουργού και ο εκτελεστής, πλάσαρε τον τερματοφύλακα, Σόρια, από απόσταση ενός μέτρου. Στο 42’, ο διαιτητής  καταλόγισε πέναλντι, κρίνοντας ότι ο Βερδού πάτησε το πόδι του Ουνάλ, αλλά με την υπόδειξη του VAR, ακύρωσε την αρχική απόφαση του και το πρώτο 45λεπτο, ολοκληρώθηκε με το προβάδισμα της Έλτσε.

Στο 55’, σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κούμπο, ο Μπαδία απέκρουσε με τις γροθιές του και η Χετάφε ισοφάρισε στο 60’, με τον Ενές Ουνάλ να αξιοποιεί την ασίστ του Κούμπο από τα δεξιά και γύρισε ωραία το σώμα του, πριν προλάβει ο αμυντικός Κάλβο να αποτρέψει το 1-1. Στο 80’, ο Ανχελ Ροντρίγκες έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλντι και το πλασέ του, απέκρουσε ο Μπαδία, αλλά η φάση κρίθηκε από το VAR και καταλογίσθηκε πέναλντι για χέρι του Κάλβο.

Ο επιθετικός της Χετάφε που κέρδισε το πέναλντι, ανέλαβε και την ευθύνη της εκτέλεσης, αλλά ο Μπαδία είπε «όχι» και με την εκτίναξη και απόκρουση του στην δεξιά γωνία του τέρματος και ενώ ο Ανχελ δίστασε στο χτύπημα της μπάλας. Με…νεύρα αντέδρασε στην αλλαγή του, ο Τούρκος σκόρερ, Ουνάλ και δεν έδωσε το χέρι του στον προπονητή του.

ΧΕΤΑΦΕ (Μπορντάλας) : Σόρια, Ιγκλέσιας, Ντακονάμ, Σακλά, Ολιβέρα, Μακσίμοβιτς (49’ Ροντρίγκες), Αραμπάρι, Κούμπο (72’ Πορτίγια), Αλενιά, Κουκουρέγια, Ουνάλ (86’ Ποβέντα).

ΕΛΤΣΕ (Εσκριμπά): Μπαδία, Μοχίκα, Κάλβο, Βερδού, Παλάσιος, Μαρκόνε, Γκούτι, Τσάβες, Μίλα (64’ Καρίγιο), Μορέντε (77’ Πιάτι), Μπογιέ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.