Σουάρες: «Ο Κούμαν δεν είχε προσωπικότητα»

Ο Λουίς Σουάρες εκτόξευσε βέλη εναντίον του προπονητή της Μπαρτσελόνα Ρόναλντ Κούμαν μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Ισπανία με την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο Λουίς Σουάρες πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Ατλέτικο Μαδρίτης είναι η καλύτερη απάντηση στους επικριτές του στην Μπαρτσελόνα. Ο έμπειρος επιθετικός σε συνέντευξή του τόνισε ότι ο Μπαρτομέου και ο Κούμαν του φέρθηκαν άσχημα.

«Πρώτα, ο πρόεδρος Μπαρτομέου που τα είπε όλα στον Τύπο αντί να με φωνάξει κατ’ιδίαν να μιλήσουμε και να μου πει ότι δεν με θέλει. Γιατί δεν μου το είπαν πρόσωπο με πρόσωπο;

Άσχημα μου φέρθηκε και ο Ρόναλντ Κούμαν. Αφού είπε ότι δεν με υπολογίζει, ήρθε και μου είπε “αν δεν έχει λυθεί η κατάστασή σου μέχρι αύριο θα σε υπολογίζω για το παιχνίδι με την Βιγιαρεάλ. Είδα ότι δεν είχε καθόλου προσωπικότητα“, τόνισε ο Ουρουγουανός σταρ.

Οι δημοσιογράφοι μάλιστα τον ρώτησαν για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι και αν του έχει αποκαλύψει ότι αν θα παραμείνει στην Μπαρτσελόνα κι εκείνος απάντησε «όχι ακόμα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.