Μπαρτσελόνα-Ατλέτικο 0-0: Νικήτρια… η Ρεάλ…

Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο έμειναν στο 0-0 στη Βαρκελώνη και μετέτρεψαν τη Ρεάλ σε φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.


Το ισόπαλο αποτέλεσμα στο Καμπ Νου μετατρέπει σε φαβορί την Ρεάλ Μαδρίτης, που αν νικήσει στα παιχνίδια που απομένουν θα στεφθεί πρωταθλήτρια
Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο η Ατλέτικο

Η Ατλέτικο απείλησε δύο φορές στο πρώτο ημίωρο με τους Λεμάρ και Κορέα, τη στιγμή που η Μπαρτσελόνα δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να βρει χώρους δημιουργίας απέναντι σε μια εξαιρετικά οργανωμένη άμυνα όπως αυτή της Ατλέτικο που είναι και η κορυφαία στο πρωτάθλημα. Νέα καλή στιγμή για την Ατλέτικο με τον Γιορέντε να εκτελεί και τον Τερ Στέγκεν να απομακρύνει δύσκολα στο 33ο λεπτό και ενώ οι ομάδες έκαναν από μια αναγκαστική αλλαγή με τους Λεμάρ και Μπουσκέτς να φεύγουν από το παιχνίδι, Σαούλ και Μορίμπα να τους αντικαθιστούν. Ο Καράσκο έβαλε επίσης δύσκολα στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων στο 37 με σουτ από πλάγια θέση μέσα από την περιοχή στο 37′.
Η Μπαρτσελόνα δημιούργησε την πρώτη ευκαιρία της στο 41′ όταν ο Μέσι απέφυγε όποιον βρήκε μπροστά του με εντυπωσιακό τρόπο, όμως ο Όμπλακ τον νίκησε με εντυπωσιακή επέμβαση.

Λίγες σημαντικές στιγμές στο δεύτερο ημίχρονο
Ο Σουάρες απείλησε πρώτος στην επανάληψη όταν στο 47′ δοκίμασε άστοχο σουτ εκτός περιοχής. Η πρώτη τελική της Μπαρτσελόνα για το 2ο ημίχρονο έγινε με τον Μορίμπα στο 63ο λεπτό, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Λιονέλ Μέσι εκτέλεσε φάουλ και ο τερματοφύλακας Όμπλακ απομάκρυνε με υπερένταση σε κόρνερ.
Στο 74ο λεπτό ο Άλμπα επιχείρησε να τροφοδοτήσει τον Γκριεζμάν εντός περιοχής όμως ο τελευταίος έχασε το κοντρόλ πριν εκτελέσει απέναντι στον Όμπλακ.
Στο 85′ η Μπαρτσελόνα έβγαλε ωραία συνεργασία από δεξιά, ο Ζόρντι Άλμπα σέντραρε για τον αμαρκάριστο Ντεμπελέ που όμως δεν κατάφερε από πλεονεκτική θέση να ανοίξει το σκορ. Με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών ο Μέσι εκτέλεσε εξαιρετικό φάουλ με τη μπάλα να φεύγει εκατοστά έξω από τα δοκάρια της εστίας της Ατλέτικο.

Μπαρτσελόνα: Τερ Στέγκεν, Μινγκέθα (46′ Αραούχο), Πικέ, Λανγκλέ, Μπουσκέτς(31′ Μορίμπα), Ντεστ (75′ Ντεμπελέ), Ντε Γιόνγκ, Πέδρι (75′ Ρομπέρτο), Άλμπα, Μέσι, Γκριεζμάν.
Ατλέτικο: Όμπλακ, Τρίπιερ, Σάβιτς, Φελίπε, Ερμόσο, Καράσκο, Κόκε, Γιορέντε, Λεμάρ (13′ Σαούλ) (67′ Ζοάο Φέλιξ), Κορέα (73′ Κοντόγκμπια), Σουάρες.



Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.