Φλορεντίνο Πέρεθ: «Δεν θα επιστρέψει ο Ρονάλντο στη Ρεάλ!»

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης και της Super League, Φλορεντίνο Πέρεθ, πήρε θέση για τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του Ρονάλντο στους «Los Blancos».

Ο Πέρεθ έδωσε συνέντευξη στο ισπανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα «El Chiringuito» τη Δευτέρα το βράδυ, εξηγώντας την κίνηση που έγινε για την αμφιλεγόμενη Super League. Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Πέρεθ μίλησε επίσης για τις φήμες που συνδέουν τον Ρονάλντο με την επιστροφή του στους Μαδριλένους και ισχυρίστηκε ότι ο Πορτογάλος δεν θα επιστρέψει στην ισπανική πρωτεύουσα. «Όχι, δεν θα είχε νόημα για τον Κριστιάνο Ρονάλντο να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης», είπε και έβαλε τέλος στις αναφορές για πιθανή κίνηση της ομάδας του αυτό το καλοκαίρι.

Ο Φλορεντίνο Πέρεθ επισήμανε επίσης ότι η Marca που ασχολήθηκε κυρίως με το θέμα αυτό, ανήκει στον Ουρμπάνο Κάιρο, ιδιοκτήτη της τοπικής αντιπάλου της Γιουβέντους, Τορίνο. «Ο ιδιοκτήτης της Marca είναι ο ιδιοκτήτης της Τορίνο», είπε. «Το λέω αυτό για να δώσω πληροφορίες και να είμαι διαφανής». Ο Πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης πρόσθεσε ότι η Σούπερ Λιγκ θα μπορούσε να συζητήσει τη μείωση των αγώνων από 90 λεπτά. «Αν οι νέοι λένε ότι τα ποδοσφαιρικά παιχνίδια είναι πολύ μεγάλα, ίσως για να αυξηθεί το ενδιαφέρον μπορεί να μειώσουμε τη διάρκεια των αγώνων!».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.