«Ανεβαίνει» η Νασιονάλ (video)

Τη δεύτερη σερί νίκη της στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα και τέταρτη φετινή, πέτυχε η Νασιονάλ, καθώς επικράτησε 3-1 της Μαρίτιμο στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής.

Τη δεύτερη σερί νίκη της στο Πορτογαλικό πρωτάθλημα και τέταρτη φετινή, πέτυχε η Νασιονάλ, καθώς επικράτησε 3-1 της Μαρίτιμο  στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 11ης αγωνιστικής. 
Μπορεί το τελευταίο διάστημα η ομάδα του Μασάδο να πήγαινε από το κακό στο χειρότερο, ωστόσο, πλέον, δείχνει πως έχει βρει τον καλό της εαυτό. 

Μετά το «διπλό» στη Γκιμαράες επί της Βιτώρια, επικράτησε και την Μαρίτιμο, με 3-1, στο «σπίτι» της. Το σκορ για τη Νασιονάλ άνοιξε ο Σεγκέιρα στο 14’, όμως μισή ώρα αργότερα ο Ντιργκέου ισοφάρισε σε 1-1.

Με το ξεκίνημα της επανάληψης η Μαρίτιμο έμεινε με δέκα παίκτες, λόγω της αποβολής του Ραούλ, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι και με γκολ των Κορέια και Γουίλιαν έφτασαν στη νίκη με το τελικό 3-1. Με εννέα παίκτες τελείωσαν το ματς οι φιλοξενούμενοι καθώς αποβλήθηκε και ο Κόστα στο 90’.

Με αυτό το «τρίποντο» η Νασιονάλ έφτασε τους 14 βαθμούς, όσους δηλαδή έχει και η Μαρίτιμο και «σκαρφάλωσε» στην 6η θέση της βαθμολογίας.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.