Σπόρτινγκ Λισσαβόνας: Διέψευσε για Λίβερπουλ ο Αμορίμ

Ο Ρούμπεν Αμορίμ ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει καμία προφορική συμφωνία με τη Λίβερπουλ, για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Ο Πορτογάλος προπονητής θέλησε να βάλει τέλος στα σενάρια των τελευταίων ημερών, που τον ήθελαν να βρίσκεται με το ένα πόδι στο «Άνφιλντ», για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία των «κόκκινων». Ο 39χρονος τεχνικός της Σπόρτνγκ Λισσαβόνας συμπλήρωσε πως είναι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις της πορτογαλικής ομάδας και δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τα σενάρια που κυκλοφορούν τόσο στον αγγλικό, όσο και στον πορτογαλικό Τύπο.

Ο Αμορίμ δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αυτή είναι η τελευταία φορά που θα μιλήσω για το μέλλον μου. Δεν υπήρξε καμία συνάντηση και σίγουρα καμία συμφωνία. Το μόνο πράγμα που θέλουμε όλοι εδώ είναι να γίνουμε πρωταθλητές με τη Σπόρτινγκ, τίποτα δε θα αλλάξει. Είμαι ο προπονητής της Σπόρτινγκ και δεν υπήρξε καμία συνάντηση ή συμφωνία με κανέναν σύλλογο. Είμαι απλά συγκεντρωμένος, όπως πάντα, στο να εκπροσωπώ τον σύλλογό μου. Δεν έχω πια κάτι άλλο να πω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.