Πάσος Φερέιρα – Μπελενένσες 1-0: Επιτέλους νίκη στο παρά πέντε

Στον αγώνα που διεξήχθη για την 30η αγωνιστική του πορτογαλικού πρωταθλήματος η Πάσος Φερέιρα χρειάστηκε ένα πέναλτι στο 85ο λεπτό για να κερδίσει τη Μπελενένσες.

Το μοναδικό γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Ζοάο Πέδρο από την άσπρη βούλα πέντε λεπτά πριν από το τέλος. Ο 24χρονος Πορτογάλος επιθετικός είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν το ματς με δέκα ποδοσφαιριστές καθώς αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις ο Έλντερ Φερέιρα, που είχε περάσει ως αλλαγή.

Με σοβαρό πρόβλημα η Πάσος Φερέιρα στο σκοράρισμα, έχει πετύχει μόλις δύο γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια Συνεχίζει να βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας, με μόλις μια νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια, 4 ήττες και 1 ισοπαλία.

Η Μπελενένσες δύσκολα θα κινδυνεύσει αν και μαθηματικά ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει την παραμονή. Υπέστη την πρώτη της ήττα μετά από τέσσερις αγωνιστικές που μετρούσε δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Τέσσερις αγωνιστικές απομένουν για το τέλος του πρωταθλήματος βρίσκεται στη μέση του πίνακα με 35 βαθμούς, παρέα με την Τοντέλα που υποδέχεται απόψε την 3η της βαθμολογίας Μπενφίκα (30/4, 21.00).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.