Ανοιχτός στη Γιουβέντους ο Κολάροφ

Ο Αλεξάνταρ Κολάροφ τόνισε ότι θέλει να μείνει στη Μάντσεστερ Σίτι και να διεκδικήσει θέση βασικού, προσθέτοντας ωστόσο ότι τον γοητεύει το ενδιαφέρον της Γιουβέντους.

Ο Αλεξάνταρ Κολάροφ τόνισε ότι θέλει να μείνει στη Μάντσεστερ Σίτι και να διεκδικήσει θέση βασικού, προσθέτοντας ωστόσο ότι τον γοητεύει το ενδιαφέρον της Γιουβέντους. Ο Σέρβος διεθνής βρίσκεται στο στόχαστρο των “μπιανκονέρι”, οι οποίοι όμως θα κάνουν κίνηση για την απόκτησή του μόνο αν πρώτα πουλήσουν κάποιον παίκτη τους.

“Είμαι χαρούμενος στη Σίτι και η διάθεσή μου είναι να παραμείνω. Θέλω να παίξω όσο πιο πολύ γίνεται για να δείξω στον Πελεγκρίνι την ποιότητά μου”, είπε ο Κολάροφ και πρόσθεσε για το ενδιαφέρον της “Μεγάλης Κυρίας”:

“Είναι ωραίο να ξέρεις ότι αρέσεις σε μία τόσο σημαντική και με κύρος ομάδα όπως η Γιουβέντους, αλλά δεν είμαι το μόνο άτομο που θα μιλήσει για το μέλλον μου. Αν είναι κάτι να συμβεί, τότε θα αποφασιστεί πρώτα από τις δύο ομάδες. Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι ήμουν ευτυχισμένος στην Ιταλία και μου αρέσει το ποδόσφαιρό τους”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.