Χόλογουεϊ: «Καλός χαρακτήρας ο Κουίνσι»

Το εγκώμιο του Κουίνσι έπλεξε ο Ίαν Χόλογουεϊ, ο οποίος τόνισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τον Γκανέζο.

Το εγκώμιο του Κουίνσι έπλεξε ο Ίαν Χόλογουεϊ, ο οποίος τόνισε πως δεν έχει αποφασίσει ακόμα για τον Γκανέζο. Ο παίκτης του Παναθηναϊκού δοκιμάζεται από την Κρίσταλ Πάλας και έχει αφήσει μέχρι στιγμής καλές εντυπώσεις, στα φιλικά με τις Ντάγκεναμ και Τζίλιγχαμ. Οι «πράσινοι» είναι θετικοί στο ενδεχόμενο παραχώρησής του, με τον προπονητή της αγγλικής ομάδας να τονίζει πως θα αποφασίσει τις προσεχείς ημέρες για το μέλλον του.

Χαρακτηριστικά, ο Χόλογουεϊ δήλωσε για τον Κουίνσι: «Εξαρτάται από το αν θα ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας και τις δικές μου. Θα πρέπει να τον φέρουμε στην επιθυμητή κατάσταση. Μετά τις κούρσες που κάνει χρειάζεται λίγο χρόνο για να επανέλθει. Μου αρέσει σαν παίκτης. Αυτά που μου είπαν για το χαρακτήρα του δεν είναι αληθή, γιατί υπήρχαν πολλές φήμες. Όμως εκείνος πάντα παίζει με το χαμόγελο στα χείλη και δουλειά μου είναι να του προσφέρω ένα συμβόλαιο».

Από την πλευρά του, ο Λέον Κάλαντερ, μάνατζερ του Κουίνσι δήλωσε στο «Sky Sports»: «Έχει εντυπωσιαστεί με τα πάντα στην Κρίσταλ Πάλας, αλλά και με τον προπονητή. Ελπίζει πως μπορεί να συμφωνήσει με την ομάδα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.