Ανησυχεί για Τζέραρντ ο Νταλγκλίς

Τις ανησυχίες του, για το κατά πόσο είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση μετά τον τραυματισμό του, εξέφρασε ο Κένι Νταγκλίς για τον Στίβεν Τζέραρντ.

Τις ανησυχίες του, για το κατά πόσο είναι έτοιμος να επιστρέψει στη δράση μετά τον τραυματισμό του, εξέφρασε ο Κένι Νταγκλίς για τον Στίβεν Τζέραρντ. Ο προπονητής των «κόκκινων», δε φέρεται διατεθειμένος να χρησιμοποιήσει τον Άγγλο διεθνή μέσο στο προσεχές εκτός έδρας παιχνίδι με την Γουέστ Μπρομ, αν δεν αποθεραπευτεί τελείως. Θυμίζουμε ότι ο παίκτης της Λίβερπουλ επέστρεψε αυτή την βδομάδα στις προπονήσεις, έπειτα από επέμβαση που του έγινε στις 10 Μαρτίου στη βουβωνική χώρα.

Στο τελευταίο παιχνίδι των «κόκκινων» (2-0 την Σάντερλαντ) άφησε πολύ καλές εντυπώσεις ο Τζέι Σπίρινγκ. Ο 22χρονος λύνει τα χέρια του Νταγκλίς, ο οποίος προτιμά να διαφυλάξει των Τζέραρντ και να τον έχει έτοιμο για τη δύσκολη συνέχεια, αφού στόχος της ομάδας του λιμανιού είναι να πιάσουν την Τότεναμ στην 5η θέση.

«Θα αποθεραπευτεί εντελώς και μετά θα αποφασίσουμε αν θα παίξει ή όχι», ήταν τα λόγια του Άγγλου τεχνικού, για τον 30χρονο αρχηγό. Στη συνέχεια μίλησε και για τον Σπίρινγκ λέγοντας:«Έχει κάνει πολύ προπόνηση αυτή την βδομάδα, όχι όπως οι υπόλοιποι, άλλα πολύ. Πριν δυο βδομάδες απέναντι στην Σάντερλαντ, έπαιξε πραγματικά καλά. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για να βιαζόμαστε να επιστρέψει ο Τζέραρντ».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.