Από Δευτέρα ελεύθερος ο Σισέ

Κοινή συναινέσει λύει τη συνεργασία του με την ΚΠΡ ο Τζιμπρίλ Σισέ, όπως πρώτο μετέδωσε το ESPN κι επιβεβαίωσε αργότερα ο λονδρέζικος σύλλογος.

Κοινή συναινέσει λύει τη συνεργασία του με την ΚΠΡ ο Τζιμπρίλ Σισέ, όπως πρώτο μετέδωσε το ESPN κι επιβεβαίωσε αργότερα ο λονδρέζικος σύλλογος. Ο Γάλλος επιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Χάρι Ρέντναπ, ενώ και ο ίδιος δεν θέλει να συνεχίσει στην Τσάμπιονσιπ, όπου θ΄ αγωνίζονται οι Ρέιντζερς τη νέα σεζόν. Έτσι η χρυσή τομή βρέθηκε με την «ελευθέρας» του παίκτη να είναι ενεργή από τη Δευτέρα 1η Ιουλίου.

Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού το δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν αγωνίστηκε δανεικός στην Αλ Γκαράφα, ενώ για τη συνέχεια της καριέρας του ενδιαφέρθηκαν ως τώρα δύο γαλλικές ομάδες: Η Μονπελιέ και η Σεντ Ετιέν.

Να συνεχίσει στο «Μοσόν, όμως, είναι αδύνατο μετά την κόντρα με τον πρόεδρο των πρωταθλητών Γαλλίας, το 2012, Νικολέν, επομένως μένει μόνο το φημολογούμενο ενδιαφέρον των «στεφανουά» και η θέληση του ίδιου να παίξει είτε στη Ligue 1 είτε στην αμερικάνικη MLS.

Ο 32χρονος επιθετικός φεύγει από τρίτη ομάδα (Λάτσιο, Αλ Γκαράφα, ΚΠΡ) μετά το καλοκαίρι του 2011, όταν και πωλήθηκε αντί 4,5 εκατομμυρίων ευρώ από το «τριφύλλι» στους «λατσιάλι». Είναι διεθνής με την Εθνική Γαλλίας από το 2002, μετρώντας 41 συμμετοχές και 9 γκολ. Πλέον έχει τη δυνατότητα να διαπραγματευτεί μόνος του τη μεταγραφή του στον επόμενο σταθμό της καριέρας του, όντας ελεύθερος. Ο Τζιμπρίλ Σισέ πέρασε την πιο παραγωγική διετία της ποδοσφαιρικής διαδρομής του στον Παναθηναϊκό, από το 2009 έως το 2011, σημειώνοντας 55 γκολ σε 73 συμμετοχές στο ελληνικό πρωτάθλημα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.