Ζίγκιτς: “Και του χρόνου στην Πρέμιερ”

Ο Ζίγκιτς ξεχνάει την κατάκτηση του Λιγκ Καπ και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον του στο πρωτάθλημα.

Ο επιθετικός της Μπερμιγχαμ, Νίκολα Ζίγκιτς, σε συνέντευξη του μίλησε για την κατάκτηση του Λιγκ Καπ, τη μάχη που δίνει η ομάδα του για να παραμείνει στην πρέμιερσιπ, αλλά και για την εθνική Σερβίας.

Ο 30χρονος Σέρβος, ο οποίος ήταν ο σκόρερ του πρώτου τέρματος για την ομάδα του στην επικράτηση με 2-1 επί της Αρσεναλ στον χθεσινό τελικό του Λιγκ Καπ, δήλωσε: «Δεν είναι εύκολο να κατακτάς τίτλους στην Αγγλία. Πιστεύω ότι ήταν ένα πολύ μεγάλο βήμα για εμάς και ελπίζω να είμαστε και του χρόνου στην Πρέμιερ Λιγκ. Αυτή η νίκη θα μας βοηθήσει πολύ. Πρέπει να ευχαριστηθούμε αυτή την στιγμή, αλλά από αύριο πρέπει να σκεφτόμαστε τον αγώνα εναντίον της Γουέστ Μπρόμγουιτς Αλμπιον».

Για την προσπάθεια που καταβάλλει η εθνική Σερβίας για πρόκριση στην τελική φάση του EURO 2012, ο Ζίγκιτς δήλωσε: «Είμαστε σε έναν δύσκολο όμιλο. Έχουμε ποιότητα, αλλά χρειαζόμαστε περισσότερο τύχη. Η ήττα από την Ιταλία μας στοίχισε, αλλά νομίζω ότι θα το ξεπεράσουμε. Δύο ομάδες προκρίνονται και ελπίζουμε να είμαστε η μία».

Για την προσαρμογή του στην πρέμιερσιπ και την Μπέρμιγχαμ ο
παίκτης δήλωσε: «Μου αρέσουν οι προπονήσεις και, τώρα που αρχίζω και γνωρίζω καλύτερα τους συμπαίκτες μου, τα πράγματα πάνε καλύτερα. Θα μου άρεσε να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα, αλλά τώρα βρίσκομαι στην Μπέρμιγχαμ και είμαι ευτυχισμένος».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.