Φόρτωσε…μπύρες ο Σουάρες

Μερικές ώρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ, ο Λουίς Σουάρες «συνελήφθη» σε σούπερ μάρκετ της πόλης να έχει...τιγκάρει ένα καροτσάκι με μπύρες!

Μερικές ώρες μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τη Λίβερπουλ, ο Λουίς Σουάρες «συνελήφθη» σε σούπερ μάρκετ της πόλης να έχει…τιγκάρει ένα καροτσάκι με μπύρες!

Ο Ουρουγουανός υπέγραψε νέο συμβόλαιο στο «Άνφιλντ» έως το 2018, σε μία μάλλον ανέλπιστη εξέλιξη μετά το καλοκαιρινό σίριαλ περί αποχώρησής του.

Ο πρώτος σκόρερ της Πρέμιερ Λιγκ είχε λοιπόν αρκετούς λόγους να γιορτάσει, καθώς σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Άγγλων, το νέο του συμβόλαιο τον κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη της Λίβερπουλ όλων των εποχών, ενώ οι αποδοχές του μαζί με μπόνους μπορούν να φτάσουν στα επίπεδα των πιο ακριβών παικτών της κατηγορίας, όπως ο Ρούνεϊ, ο Φαν Πέρσι και ο Γιάγια Τουρέ.

Μόνο που ο προπονητής του Μπρένταν Ρότζερς σίγουρα ελπίζει ότι οι μπύρες που εθεάθη να ψωνίζει χθες ο Σουάρες δεν είναι προς …άμεση κατανάλωση, μια και ακολουθούν κρίσιμες υποχρεώσεις για τη Λίβερπουλ στο πρωτάθλημα…


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.