Τσέλσι και Τότεναμ για Χουλκ

Εκπρόσωπος του Χουλκ μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα "O Jogo" αναφορικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον δυο ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ για τον πελάτη του και δεν διέψευσε το γεγονός ενισχύοντας τις φήμες μερί μάχης της Τσέλσι και της Τότεναμ για να τον αποκτήσουν.

Εκπρόσωπος του Χουλκ μίλησε στην πορτογαλική εφημερίδα “O Jogo” αναφορικά με το φημολογούμενο ενδιαφέρον δυο ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ για τον πελάτη του και δεν διέψευσε το γεγονός ενισχύοντας τις φήμες μερί μάχης της Τσέλσι και της Τότεναμ για να τον αποκτήσουν.

Ο διεθνής Βραζιλιάνος ακραίος επιθετικός πήρε μεταγραφή στη Ζενίτ το προηγούμενο καλοκαίρι, με το κόστος της μετακίνησής του να αγγίζει τα 48.000.000 ευρώ, αλλά οι πρώτες του εντυπώσεις από τη συνεργασία με τον Λουτσιάνο Σπαλέτι, μόνο ιδανικές δεν ήταν. Ο ίδιος ο παίκτης έχει ζητήσει να αποχωρήσει από το ρωσικό σύλλογο, με αγκάθι βέβαια το μεγάλο ποσό που αναμένεται να ζητήσει ο τελευταίος για να τον παραχωρήσει.

Η εξαιρετική συνεργασία που είχε ο Χουλκ με τον Βίλας Μπόας στην κοινή θητεία και των δυο στην Πόρτο, σίγουρα θα αποτελέσει κίνητρο για τον ποδοσφαιριστή ώστε να προτιμήσει την Τότεναμ από την παρέα του Μουρίνιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.