Μέλο και πέντε εκατομμύρια για Τέβες

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Leggo» η Γιουβέντους δίνει πέντε εκατομμύρια ευρώ και τα δικαιώματα του Φελίπε Μέλο στη Μάντσεστερ Σίτι για ν΄ αποκτήσει τον Κάρλος Τέβες.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα «Leggo» η Γιουβέντους δίνει πέντε εκατομμύρια ευρώ και τα δικαιώματα του Φελίπε Μέλο στη Μάντσεστερ Σίτι για ν΄ αποκτήσει τον Κάρλος Τέβες.

Ο Αργεντινός επιθετικός, μαζί με τον συμπατριώτη του Γκονζάλο Χιγκουαΐν, είναι οι δύο παίκτες που η «Βέκια Σινιόρα» θέλει να εντάξει στο δυναμικό της για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης της.

Οι διαπραγματεύσεις, μια και το πιθανότερο σενάριο είναι να πάρει ή τον έναν ή τον άλλο, με τη Ρεάλ έχουν ήδη αρχίσει, όμως το δημοσίευμα της εφημερίδας «Leggo» δίνει μία άλλη διάσταση στο φαβορί, εκ των δύο Αργεντινών, για να φορέσει τη φανέλα της ιταλικής ομάδας.

Η «Γιούβε» φαίνεται πώς ήδη έχει προτείνει στη Μάντσεστερ Σίτι το ποσό των πέντε εκατομμυρίων ευρώ και τα δικαιώματα του Φελίπε Μέλο στους «πολίτες» για τον Τέβες. Ο Μέλο δεν υπολογίζεται από τον Κόντε, μια κι έχει περάσει τις δύο τελευταίες σεζόν δανεικός στη Γαλατασαράι, και θα ήταν ιδανικό για τη Γιουβέντους να τον ξεφορτωθεί!

Η εφημερίδα αναφέρει την πληροφόρησή της, πώς είναι εξαιρετικά πιθανό να ολοκληρωθεί το deal. Για την πρόταση αυτή, πάντως, δεν έχει υπάρξει ούτε καν πρώτη αντίδραση από τον αγγλικό σύλλογο, που σίγουρα θ΄ αξιώσει περισσότερα χρήματα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.