Ρέντναπ: «Πετύχαμε μεγάλη νίκη»

Την προσπάθεια των παικτών του εξήρε ο προπονητής της Τότεναμ Χάρι Ρέντναπ...

Την προσπάθεια των παικτών του εξήρε ο προπονητής της Τότεναμ Χάρι Ρέντναπ, μετά την εκτός έδρας  νίκη (1-0) των «σπιρουνιών» στο ματς πρωταθλήματος επί της Μπλάκμπερν.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Τότεναμ έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί των τεσσάρων αγώνων χωρίς νίκη, απέναντι σε μία ομάδα που διεκδικεί, όπως και οι «Σπερς», μία θέση στο Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης σεζόν.

 «Ηταν μία μεγάλη νίκη. Δεν είναι καθόλου εύκολη έδρα αυτή της Μπλάκμπερν. Τελευταία έχουν μία καλή πορεία και το γεγονός ότι φύγαμε νικητές και χωρίς άλλες απώλειες, ήταν πολύ σημαντικό για μας», δήλωσε ο Ρέντναπ.

 «Παίξαμε καταπληκτική μπάλα, κάτι που κάνουμε αρκετά συχνά. Ο Κράουτς πέτυχε ένα σπουδαίο και πολύ όμορφο γκολ. Εκπληκτικός ήταν και ο Γκαλάς, το ίδιο και οι Μπασόνγκ και Ντόσον», συμπλήρωσε ο προπονητής της Τότεναμ για να κάνει στη συνέχεια ιδιαίτερη αναφορά στον Τζόναθαν Γούντγκεϊτ, που επέστρεψε μετά από 18 μήνες. «Θα μπορούσε να έχει αποδειχτεί ρίσκο η συμμετοχή του και δεν τον έχουμε πιέσει μέχρι στιγμής, αλλά δεν υπήρχε εναλλακτική λύση», εξήγησε ο Αγγλος τεχνικός.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.