Ευκαιρία για τη Γιουνάιτεντ

Ευκαιρία για ένα μεγάλο βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου είναι ο αγώνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μπλάκπουλ. Ενα ματς που είχε αναβληθεί λόγω κακών καιρικών συνθηκών...

Ευκαιρία για ένα μεγάλο βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου είναι ο αυριανός αγώνας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μπλάκπουλ. Ενα ματς που είχε αναβληθεί λόγω κακών καιρικών συνθηκών τον Δεκέμβριο, διεξάγεται στην πρώτη διαθέσιμη κενή ημερομηνία, με τους “κόκκινους διαβόλους” να βρίσκονται μόνοι στην κορυφή και να έχουν τη δυνατότητα να αυξήσουν στους πέντε βαθμούς τη διαφορά τους από την Αρσεναλ. Η Μπλάκπουλ έχει την πιο αδύναμη έδρα στην Πρέμιερ Λιγκ, καθώς έχει συγκεντρώσει μόλις 11 βαθμούς φέτος στο “Μπλούμφιλντ Ρόουντ”. Οι δύο ομάδες συναντιούνται για πρώτη φορά μετά από 35 χρόνια, ενώ στο πρωτάθλημα η Γιουνάιτεντ έχει να χάσει από τη Μπλάκπουλ από το 1963.

Επίσης, το προσεχές διήμερο διεξάγονται άλλες δύο εξ αναβολής αναμετρήσεις: Γουϊγκαν εναντίον Αστον Βίλα στο «JJB», σ΄ ένα κρίσιμο ματς για τη μάχη της παραμονής, και Λίβερπουλ-Φούλαμ στο “Ανφιλντ”, με τους “κόκκινους” να προσπαθούν να εξαντλήσουν τις τελευταίες τους πιθανότητες για να προλάβουν το “τρένο” της Ευρώπης.

Το πρόγραμμα:

Τρίτη:
Μπλάκπουλ – Μάντσεστερ Γ.
Γουίγκαν – Αστον Βίλα

Τετάρτη:
Λίβερπουλ – Φούλαμ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.