Περιζήτητος ο Μαρτίνεθ

Διαπραγματεύσεις με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ αναμένεται να ξεκινήσει ο πρόεδρος της Γουίγκαν Ντέιβ Γουέλαν, με στόχο τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Παρ' όλα αυτά, παραδέχτηκε ότι ο Ισπανός προπονητής έχει πολλές προτάσεις από άλλες ομάδες.

Διαπραγματεύσεις με τον Ρομπέρτο Μαρτίνεθ αναμένεται να ξεκινήσει ο πρόεδρος της Γουίγκαν Ντέιβ Γουέλαν, με στόχο τη συνέχιση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Παρ’ όλα αυτά, παραδέχτηκε ότι ο Ισπανός προπονητής έχει πολλές προτάσεις από άλλες ομάδες.
 
Η αγγλική ομάδα κατέκτησε το Κύπελλο Αγγλίας νικώντας τη Μάντσεστερ Σίτι στον τελικό, αλλά δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή της στην Πρέμιερ Λιγκ. Ο υποβιβασμός της οριστικοποιήθηκε μετά την ήττα της Τρίτης (1-4) από την Αρσεναλ.
 
«Στο τέλος της σεζόν θα κάνουμε αυτό που συνηθίζουμε κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Θα καθίσουμε όλοι μαζί και θα κάνουμε μία συζήτηση. Ο Ρομπέρτο είναι πολύ ειλικρινής και έτσι θα είμαι και εγώ μαζί του. Θα ανοίξουμε όλα μας τα χαρτιά στο τραπέζι, θα δεχτούμε και θα τιμήσουμε ό,τι μας πει εκείνος», δήλωσε ο Γουέλαν στο BBC.
 
«Δική μας επιθυμία είναι να τον κρατήσουμε και θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον πείσουμε. Ωστόσο, τον κυνηγούν μερικές πολύ μεγάλες αγγλικές ομάδες και δεν ξέρουμε ποια θα είναι η απόφασή του», συμπλήρωσε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.