Ισόπαλο το ντέρμπι του “Μέρσισαϊντ”

Εβερτον και Λίβερπουλ το έχουν καταντήσει ρουτίνα πλέον... Το ντέρμπι του Μέρσισαϊντ έληξε για τέταρτη σερί φορά ισόπαλο, αυτή τη φορά 1-1, με το σκορ να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο.

Εβερτον και Λίβερπουλ το έχουν καταντήσει ρουτίνα πλέον… Το ντέρμπι του Μέρσισαϊντ έληξε για τέταρτη σερί φορά ισόπαλο, αυτή τη φορά 1-1, με το σκορ να διαμορφώνεται από το πρώτο ημίχρονο. 

Το ματς ξεκίνησε με την Εβερτον να δείχνει μεγάλη αδυναμία στο αμυντικό κομμάτι, αφήνοντας κενά, τα οποία οι παίκτες της Λίβερπουλ… δήλωναν αδύναμοι να εκμεταλλευτούν. Ευκαιρίες παρουσιάστηκαν, αλλά η επιπολαιότητα των “κόκκινων”, αλλά και οι επεμβάσεις του Χάουαρντ σε δυο περιπτώσεις, καθυστέρησαν το 0-1. Αυτό ήρθε στο 42′. Ο Μίλνερ εκτέλεσε κόρνερ, ο Ινγκς πετάχτηκε ανενόχλητος στην καρδιά της άμυνας της Εβερτον και ανάμεσα σε τέσσερις παίκτες (μόνο ένας προσπάθησε να αντιδράσει) και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 

Τι χρειαζόταν να κάνει η Λίβερπουλ για να πάει με το διπλό στα αποδυτήρια; Να παραμείνει για τρία λεπτά ψύχραιμη και να μην δεχθεί την ισοφάριση. Ε, έκανε ακριβώς το αντίθετο. Οι γηπεδούχοι, κατάφεραν να φθάσουν στο 1-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, μετά από ένα ερασιτεχνικό διώξιμο του Τσάν, με την μπάλα να χτυπάει σε συμπαίκτη του, να φθάνει στον Λουκάκου και τον τελευταίο να μην αφήνει περιθώριο αντίδρασης στον Μινιολέ που είχε πραγματοποιήσει και αυτός εξαιρετικές επεμβάσεις για να κρατήσει -ματαίως- το μηδέν.

Στο δεύτερο μέρος, η κατάσταση άλλαξε. Η Εβερτον ήταν αυτή που έδειξε διάθεση να απειλήσει, η Λίβερπουλ το γύρισε στην άμυνα, άρα έχασε τη μεγάλη ευκαιρία να εκμεταλλευτεί την παραπαίουσα άμυνα της αντιπάλου της και στο τέλος, το ματς έληξε ισόπαλο 1-1, με τους περισσότερους να δηλώνουν ευχαριστημένους που δεν ηττήθηκαν.   

Το αποτέλεσμα
Εβερτον – Λίβερπουλ 1-1
0-1 Ινγκς (42)
1-1 (45+1) Λουκάκου


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.