Σώζουν τη χρονιά Νιούκαστλ και Νόριτς

Τεράστια ανάσα πήρε η Νιούκαστλ, η οποία επικράτησε με 2-1 στο «Λόφτους Ρόουντ» της ΚΠΡ κι απομακρύνθηκε έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Τεράστια ανάσα πήρε η Νιούκαστλ, η οποία επικράτησε με 2-1 στο «Λόφτους Ρόουντ» της ΚΠΡ κι απομακρύνθηκε έξι βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Η Κυπελλούχος Αγγλίας Γουίγκαν έχει το εξ αναβολής με την Άρσεναλ, στο Λονδίνο, μπροστά της, ματς που αν χάσει ο υποβιβασμός στην επόμενη Τσάμπιονσιπ θα είναι δεδομένος. Θα έχει γίνει έτσι η πρώτη ομάδα που την ίδια σεζόν κατακτά το FA Cup στο Νησί και υποβιβάζεται από το μεγάλο του πρωτάθλημα.

Η Έβερτον, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι του Ντέιβιντ Μόγιες στο τιμόνι της, επικράτησε της Γουέστ Χαμ με 2-0, με τον Κέβιν Μιραλάς να σημειώνει και τα δύο τέρματα των «ζαχαρωτών». Ο Βέλγος επιθετικός, πρώην του Ολυμπιακού, επιβεβαίωσε έτσι την καλή του κατάσταση, ενώ με τα γκολ του χάρισε θέση ανώτερη για την ομάδα του από τη Λίβερπουλ, για δεύτερη σερί σεζόν μια και το ίδιο είχε συμβεί πέρυσι, κάτι που οι «κόκκινοι» είχαν υποστεί τελευταία φορά το 1937!

Η ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, ωστόσο, παρά το γεγονός πώς έχει ν΄ αντιμετωπίσει σημαντικές απουσίες (Σουάρες, Τζέραρντ, Άγκερ) πέρασε και από το «Κρέιβεν Κότατζ» της Φούλαμ, με τον Στάριτζ να σημειώνει και τα τρία τέρματα των φιλοξενούμενων. Ο Γιώργος Καραγκούνης έπαιξε βασικός, για 83 λεπτά, και αντικαταστάθηκε από τον Νορβηγό Ρίισε.

Για τη Νόριτς ο καλύτερός της παίκτης τη φετινή περίοδο, Σνόντγκρας, ήταν σκόρερ και ηγετικός ξανά, με τα «καναρίνια» να σημειώνουν αποφασιστικής σημασίας νίκη απέναντι στη Γουέστ Μπρομ, στο «Κάροου Ρόουντ» με 4-0. Σάντερλαντ και Σαουθάμπτον έμειναν στο 1-1, στο «Στάδιο του Φωτός», αποτέλεσμα που θα μπλέξει και τις δύο σε περιπέτειες (ειδικά τις «μαύρες γάτες») αν η Γουίγκαν κάνει «διπλό» με την Άρσεναλ στο εξ αναβολής, ενώ η Νιούκαστλ (έπαιξε από το 81΄ και μετά με δέκα λόγω αποβολής του γκολκίπερ Έλιοτ) ανάγκασε την υποβιβασμένη ΚΠΡ σε μία ακόμη ήττα (1-2) και με λυτρωτή τον Γκουφράν πήρε σπουδαίας σημασίας «διπλό». 

Συνοπτικά τα αποτελέσματα του απογεύματος της Κυριακής (12/5) για την 37η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ:

Έβερτον – Γουέστ Χαμ: 2-0 (6΄, 60΄ Μιραλάς)
Φούλαμ – Λίβερπουλ: 1-3 (33΄ Μπερμπάτοφ – 36΄, 62΄, 85΄ Στάριτζ)
Νόριτς – Γουέστ Μπρομ: 4-0 (25΄ Σνόντγκρας, 62΄ Χολτ, 65΄ Μακ Όλι αυτογκόλ, 90΄ Χόουσον)
ΚΠΡ – Νιούκαστλ: 1-2 (11΄ Ρεμί πέναλτι – 18΄ Μπεν Αρφά πέναλτι, 35΄ Γκουφράν)
Σάντερλαντ – Σαουθάμπτον: 1-1 (68΄ Μπάρτσλι – 76΄ Πάντσεον)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.