Λέει «αντίο» και ο Σκόουλς

Ο Άγγλος μέσος ανακοίνωσε ότι κρεμά τα παπούτσια του, αυτή τη φορά οριστικά.

Ο Άγγλος μέσος ανακοίνωσε ότι κρεμά τα παπούτσια του, αυτή τη φορά οριστικά.

Ημέρα αποχαιρετισμών σήμερα στο «Όλντ Τράφορντ», μια και μαζί με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον το «αντίο» στο «Θέατρο των Ονείρων» θα πει και ο Πολ Σκόουλς.

Ο Άγγλος μέσος είχε αποσυρθεί για πρώτη φορά το 2011, αλλά τον Ιανουάριο του 2012 ο Φέργκιουσον τον είχε πείσει να ανακαλέσει την απόφασή του και να επιστρέψει στα γήπεδα.

Αυτή τη φορά όμως ο 3χρονος Σκόουλς ανακοίνωσε ότι σταματά για τα καλά, μετά από πάνω από 700 εμφανίσεις με τη φανέλα της μοναδικής ομάδας στην οποία αγωνίστηκε ποτέ.

«Αυτό που ήθελα να κάνω πάντα ήταν να παίξω ποδόσφαιρο και το έκανα για πολλά χρόνια, πανηγυρίζοντας πολλές επιτυχίες στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ήταν τιμή μου να αγωνίζομαι υπό τις οδηγίες του κορυφαίου προπονητή όλων των εποχών. Η ομάδα έχει την κατάλληλη ισορροπία για να προχωρήσει και θα συνεχίσει να κυριαρχεί υπό τις οδηγίες του Ντέιβιντ Μόγιες», είπε ο Σκόουλς ανακοινώνοντας την αποχώρησή του, ενώ ο Φέργκιουσον δεν θα μπορούσε να μη χαιρετίσει την καριέρα ενός εκ των πιο πιστών παικτών του:

«Ο Πολ είναι εκπληκτικός ποδοσφαιριστής. Πάντα ήταν αφοσιωμένος στην ομάδα και ήταν πραγματικά ένα τεράστιο προνόμιο που συνεργάστηκα μαζί του για τόσα πολλά χρόνια. Ο Πολ θα παίξει στο ”Ολντ Τράφορντ” απέναντι στη Σουόνσι και θα πάρει το 11ο μετάλλιο του πρωταθλητή Αγγλίας, που τόσο πολύ αξίζει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.