Η Γουϊγκαν Κυπελλούχος με γκολ στο 91′

Ο αναπληρωματικός Μπεν Γουότσον με γκολ στο 91' έδωσε το Κύπελλο Αγγλίας στη Γουϊγκαν, σοκάροντας την περσινή πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, που ήταν το μεγάλο φαβορί στον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Ο αναπληρωματικός Μπεν Γουότσον με γκολ στο 91′ έδωσε το Κύπελλο Αγγλίας στη Γουϊγκαν, σοκάροντας την περσινή πρωταθλήτρια Μάντσεστερ Σίτι, που ήταν το μεγάλο φαβορί στον τελικό του Γουέμπλεϊ.

Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι ο Κάλουμ ΜακΜάναμαν είχε την καλύτερη ευκαιρία για τη Γουϊγκαν, ενώ ο Γιάγια Τουρέ και ο Κάρλος Τέβες έχασαν καλές ευκαιρίες για τη Σίτι.

Πέντε λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα ο Πάμπλο Σαμπαλέτα αποβλήθηκε για μαρκάρισμα στον ΜακΜάναμαν. Ήταν ο τρίτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που αποβάλλεται σε τελικό, μετά τους Κέβιν Μοράν και Χοσέ Ρέγιες.

Και στο 91′ από κόρνερ του Σον Μαλόνι, ο Γουότσον με κεφαλιά πέτυχε το χρυσό γκολ.
Ήταην η μοναδική εύστοχη προσπάθεια της Γουϊγκαν σε όλο τον τελικό!

Η Κυπελλούχος Αγγλίας πλέον έχει δύο παιχνίδια ακόμα για την Πρέμιερ Λιγκ και θα προσπαθήσει να μην γίνει η πρώτη ομάδα στην ιστορία, που παίρνει πρωτάθλημα και υποβιβάζεται.
Ήταν το πρώτο Κύπελλο στην ιστορία της Γουϊγκαν και η πρώτη ομάδα μετά το 1988, που στην πρώτη της παρουσία σε τελικό, το κατακτά.

Οι συνθέσεις:

Μάντσεστερ Σίτι: Χαρτ, Κομπανί, Κλισί, Σαμπαλέτα, Νάστασιτς, Γ. Τουρέ, Νασρί (Μίλνερ 55′), Μπάρι (Τζέκο 90+2′), Σίλβα, Τέβεζ (Ρόντγουελ 69′), Αγουέρο

Γουίγκαν: Ρομπλς, Κονέ, Αλκαράζ, ΜακΚάρθι, Μαλόνεϊ, Γκόμεθ (Γουότσον 81′), ΜακΜάναμαν, ΜακΆρθουρ, Μπόις, Εσπινόζα, Σάρνερ


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.