Πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Τσέλσι ο Λάμπαρντ

Τα τέρματα που σημείωσε απέναντι στην Άστον Βίλα, για την 37η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, έφεραν τον Φρανκ Λάμπαρντ στην πρώτη θέση των σκόρερ της ιστορίας της Τσέλσι με 203 γκολ!

Τα τέρματα που σημείωσε απέναντι στην Άστον Βίλα, για την 37η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, έφεραν τον Φρανκ Λάμπαρντ στην πρώτη θέση των σκόρερ της ιστορίας της Τσέλσι με 203 γκολ!

Ο Άγγλος μέσος σημείωσε κόντρα στους «χωριάτες» δύο γκολ (61΄, 88΄) κι έτσι από τα 201 γκολ με τη φανέλα των Λονδρέζων, σε όλες τις διοργανώσεις, έφθασε τα 203. Ξεπέρασε έτσι, ο 35χρονος μέσος, τα 202 που είχε σκοράρει με τους «μπλε» ο Μπόμπι Τάμπλινγκ.

Ο 71χρονος, σήμερα, Τάμπλινγκ αγωνίστηκε στην Τσέλσι για έντεκα χρόνια, από το 1959 έως το 1970 και ήταν ως τις 11 Μαΐου 2013 ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του κλαμπ. Με τα δύο τέρματα, μάλιστα, που σημείωσε ο Λάμπαρντ απέναντι στη Βίλα πέτυχε κι ένα ακόμη ρεκόρ. Πλέον έφθασε τα δεκατρία τέρματα καριέρας απέναντι στους «χωριάτες», μην έχοντας με καμία άλλη ομάδα στην Αγγλία, και φυσικά γενικότερα, αυτή την παραγωγική συγκομιδή.

Το συμβόλαιο του Λάμπαρντ με την Τσέλσι λήγει στο τέλος της σεζόν και δεν έχει γίνει σαφές ακόμη από τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς αν θ΄ ανανεωθεί, ενώ ομάδες από την αμερικανική MLS ερίζουν και τον… χρυσώνουν για την υπογραφή του ως free agent. Μάλιστα, στον πανηγυρισμό του 1-2 στο Μπέρμιγχαμ ύψωσε τους δείκτες των χεριών του στον ουρανό, αφιερώνοντας το ρεκόρ στη μητέρα του η οποία απεβίωσε το 2008.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.