«Ο κορυφαίος προπονητής όλων των εποχών»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν οι Ντουάιτ Γιορκ, Ντένις Έργουιν και Βενσάν Κομπανί για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με αφορμή την απόφαση του Σκοτσέζου τεχνικού να αποσυρθεί από την προπονητική.

Με τα καλύτερα λόγια μίλησαν οι Ντουάιτ Γιορκ, Ντένις Έργουιν και Βενσάν Κομπανί για τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, με αφορμή την απόφαση του Σκοτσέζου τεχνικού να αποσυρθεί από την προπονητική. Άπαντες χαρακτήρισαν τον τεχνικό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως έναν από τους καλύτερους προπονητές όλων των εποχών.

Αναλυτικά όσα δήλωσαν:

Ντουάιτ Γιορκ: «Προκάλεσε έκπληξη στον κόσμο του ποδοσφαίρου η αποχώρησή του. Ήθελε να επανακτήσει τον τίτλο στην πρέμιερσιπ φέτος και τα κατάφερε. Από πολλές απόψεις ήταν η σωστή στιγμή να φύγει».
 
Ντένις Εργουιν: «Είναι μία θλιβερή μέρα για τη Μάντεστερ Γιουνάιτεντ. Είναι όμως και η μέρα που πρέπει να γιορτάσουμε όσα έκανε για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Χωρία αμφιβολία ο κορυφαίος προπονητής όλων των εποχών».
 
Βενσάν Κομπανί: «Σερ Αλεξ, ένας από τους καλύτερους προπονητές όλων των εποχών. Μετά από 26 χρόνια επιτυχιών στο ποδόσφαιρο, οφείλουμε όλοι να τον τιμήσουμε».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.