Μήνυμα Φερναντίνιο σε Σίτι

Την επιθυμία του να μετακομίσει στη Μάντσεστερ Σίτι εκφράζει ο Φερναντίνιο, στέλνοντας μήνυμα στους Άγγλους να πληρώσουν ότι χρειάζεται για να τον κάνουν δικό τους.

Την επιθυμία του να μετακομίσει στη Μάντσεστερ Σίτι εκφράζει ο Φερναντίνιο, στέλνοντας μήνυμα στους Άγγλους να πληρώσουν ότι χρειάζεται για  να τον κάνουν δικό τους.

Ο Βραζιλιάνος μέσος έχει λάμψει με τη φανέλα της Σαχτάρ Ντόνετσκ, στην οποία αγωνίζεται τα τελευταία οκτώ χρόνια και αποτελεί έναν από τους κορυφαίους μεταγραφικούς στόχους των «γαλάζιων».

Ωστόσο ο Ρομπέρτο Μαντσίνι είναι δυσαρεστημένος από την στάση της διοίκησης των Ουκρανών, που ζητούν από τη Σίτι να πληρώσει τη ρήτρα του συμβολαίου του παίκτη στα 42.5 εκατ. λίρες, την ώρα που οι Άγγλοι θέλουν να πληρώσουν κάτι ανάμεσα σε 17 και 23 εκατ. λίρες.

Έτσι ο 28χρονος μέσος ανέλαβε δράση πιέζοντας την κατάσταση και τονίζοντας ότι η μεταγραφή στη Σίτι θα αυξήσει τις πιθανότητές του να παίξει με την Εθνική του στο Μουντιάλ του 2014.

«Ακόμα και οι συμπαίκτες μου στη Βραζιλία μου λένε ότι πρέπει να πάω στη Σίτι και να παίξω στην Πρέμιερ Λιγκ. Πιστεύω ότι αν πάω στο Μάντσεστερ θα έχω μεγαλύτερες πιθανότητες να παίξω στο Μουντιάλ, καθώς θα προβληθώ περισσότερο. Στη Βραζιλία υπάρχει προκατάληψη με το ουκρανικό πρωτάθλημα και δεν μου αναγνωρίζουν ότι έχω καταφέρει κάτι σημαντικό εκεί», δήλωσε στον αγγλικό Τύπο ο Φερναντίνιο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.