Φαν Πέρσι: «Δε θα επηρεαστώ στο Έμιρεϊτς»

Σίγουρος πως δε θα έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με την υποδοχή που του ετοιμάζουν οι φίλαθλοι της Άρσεναλ, τόνισε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι.

Σίγουρος πως δε θα έχει κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα με την υποδοχή που του ετοιμάζουν οι φίλαθλοι της Άρσεναλ, τόνισε ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι. Ο Ολλανδός επιθετικός υπογράμμισε πως περιμένει να συναντήσει μια καυτή ατμόσφαιρα στο «Έμιρεϊτς», ενώ δεν παρέλειψε να πλέξει το εγκώμιο των φιλάθλων της πρώην ομάδας του.

Αρχικά, ο Φαν Πέρσι δήλωσε στην εφημερίδα «Sun»: «Δεν περιμένω τίποτα λιγότερο από μια ζωντανή ατμόσφαιρα. Πάντα είχα μεγάλο σεβασμό για τους οπαδούς της Άρσεναλ και θα εξακολουθήσω να έχω. Αγαπούν την ομάδα του και καταλαβαίνω τα συναισθήματά τους. Παίκτες, προπονητές και διοικήσεις έρχονται και φεύγουν, όμως οι φίλαθλοι είναι πάντα κοντά στην ομάδα. Έχω καλές αναμνήσεις από το συγκεκριμένο γήπεδο και θα είναι ωραίο που θα δω ξανά παλιούς φίλους και συμπαίκτες».

Στην συνέχεια, ο Ολλανδός επιθετικός συμπλήρωσε: «Είμαι χαρούμενος που κέρδισα τον τίτλο του πρωταθλήματος και σκόραρα στην έδρα μας, μπροστά στους φιλάθλους μας. Ήταν κάτι εκπληκτικό. Είμαι ποδοσφαιριστής και θέλω να παίζω σε κάθε παιχνίδι, ανεξάρτητα από ποιον αντιμετωπίζουν, όμως είναι απόφαση του προπονητή μου το αν θα με χρησιμοποιήσει».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.