Άιρ: «Είμαστε σοκαρισμένοι»

Ο γενικός διευθυντής της Λίβερπουλ, Ίαν Άιρ, στην πρώτη του δήλωση μετά την τιμωρία δέκα αγωνιστικών στον Σουάρες από την FA δήλωσε πώς ομάδα και παίκτες είναι σοκαρισμένοι από την ποινή.

Ο γενικός διευθυντής της Λίβερπουλ, Ίαν Άιρ, στην πρώτη του δήλωση μετά την τιμωρία δέκα αγωνιστικών στον Σουάρες από την FA δήλωσε πώς ομάδα και παίκτες είναι σοκαρισμένοι από την ποινή.

Χαρακτηριστικά τόνισε: «Και ο παίκτης και η ομάδα είμαστε απογοητευμένοι και σοκαρισμένοι με τη σκληρότητα της ποινής». Πρόκειται, άλλωστε, για μία από τις πιο βαριές ποινές στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, με πιο πρόσφατη τις δώδεκα αγωνιστικές που δέχθηκε ο Τζο Μπάρτον στην τελευταία αγωνιστική του περυσινού πρωταθλήματος στο Μάντσεστερ Σίτι-ΚΠΡ.

Η Λίβερπουλ θα παραλάβει καθαρογραμμένο το σκεπτικό της απόφασης την Πέμπτη (25/4) κι έχει το δικαίωμα έφεσης ως το μεσημέρι της Παρασκευής (26/4). Αν δεν κάνει η ποινή μπαίνει σε ισχύ άμεσα, αλλιώς ο παίκτης θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μέχρι που να εκδικαστεί και η έφεσή του. Πάντως, πέρυσι στις οκτώ αγωνιστικές που δέχθηκε ο Ουρουγουανός, για τη ρατσιστική συμπεριφορά στον Εβρά, οι «κόκκινοι» δεν έκαναν έφεση, υπό τον φόβο μην μεγαλώσει η ποινή.

Να σημειωθεί πώς οποιαδήποτε έφεση αφορά τις αγωνιστικές τιμωρίας άνω των τριών, οι οποίες είναι δεδομένες. Οπότε και ν΄ ασκηθεί έφεση και να γίνει δεκτή, ο Σουάρες τρεις αγώνες, τουλάχιστον, θα λείψει από τις υποχρεώσεις της Λίβερπουλ. Αν και το ενδεχόμενο να προβεί σε έφεση ο σύλλογος του Μέρσισαϊντ συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.