Έσπασε παράδοση δεκαετίας η Φούλαμ

Πολύτιμο έδαφος στη "μάχη" για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ έχασε η Τότεναμ που ηττήθηκε με 1-0 από τη Φούλαμ στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν".

Πολύτιμο έδαφος στη “μάχη” για την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ έχασε η Τότεναμ που ηττήθηκε με 1-0 από τη Φούλαμ στο “Γουάιτ Χαρτ Λέιν”. Ο Μπερμπάτοφ στο 52′ πέτυχε το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού που χάρισε και πάλι νίκη στους “κότατζερς” επί των “σπιρουνιών” εκτός έδρας μετά από 10 χρόνια.

Ο Γιώργος Καραγκούνης βρέθηκε στην αρχική 11άδα των φιλοξενούμενων και αντικαστάθηκε στο 78′ από τον Ενόχ. Η Φούλαμ εκμεταλλεύτηκε την κούραση των γηπεδούχων από τα 120′ του επαναληπτικού με την Ίντερ για το Γιουρόπα Λιγκ και πανηγύρισε ένα σπουδαίο “τρίποντο”, αν και είναι ουσιαστικά αδιάφορη βαθμολογικά.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Λιορίς, Βερτόνγκεν, Ντόουσον (46′ Ντέμπσεϊ), Ασού Εκότο, Νότον, Κόλκερ, Ντεμπελέ (67′ Κάρολ), Πάρκερ, Μπέιλ, Σίγκουρντσον (62′ Ντεφόε), Αντεμπαγιόρ

ΦΟΥΛΑΜ: Σβάρτσερ, Σεντέρος, Ρίισε, Χάνγκελαντ, Ρίτερ, Ντεζάγκα, Σίντγουελ, Νταφ, Καραγκούνης (78′ Ενόχ), Μπερμπάτοφ, Ρουίς (90’+2′ Εμάνουελσον)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.