Ο Γκρίλις, ο προπροπαππούς του και ο Μπεστ

Ο 19χρονος Ιρλανδός αποτελεί σημείο αναφοράς της φετινής Άστον Βίλα. Για το ποδοσφαιρικό του ταλέντο, για τον τσαμπουκά στο παιχνίδι και το γενικότερο στυλ του!

Ο 19χρονος Ιρλανδός αποτελεί σημείο αναφοράς της φετινής Άστον Βίλα. Για το ποδοσφαιρικό του ταλέντο, για τον τσαμπουκά στο παιχνίδι και το γενικότερο στυλ του!

Είναι διεθνής με τις μικρές ομάδες της χώρας του, μπορεί να παίξει και στη θέση του επιτελικού χαφ αλλά και στα πλάγια της επίθεσης, με τους «Villans» να έχουν βρει στο πρόσωπό του ίσως το next big thing του βρετανικού ποδοσφαίρου. Στην περυσινή σεζόν, ως δανεικός στη Νοτς Κάουντι, έκανε όργια, τα οποία επαναλαμβάνει φέτος κυρίως από την ημέρα που ανέλαβε το κλαμπ του Μπέρμιγχαμ ο Τιμ Σέργουντ.

Ο Άγγλος προπονητής – αυτός που επέμεινε να μείνει στην Τότεναμ και να μην πουληθεί (!) ο Χάρι Κέιν – αρέσκεται να δουλεύει με νεαρούς ποδοσφαιριστές και η προτίμησή του στον Γκρίλις είναι εμφανής. Στον ημιτελικό Κυπέλλου με τη Λίβερπουλ έδωσε την ασίστ στο 2-1 των «Villans», βοηθώντας την Άστον Βίλα να φθάσει στον πρώτο τελικό FA Cup από το 2000 και εμτά.

Ο Γκρίλις υπήρξε φαν της ομάδας στην οποία αγωνίζεται τώρα από μικρό παιδί, με το κύριο χαρακτηριστικό του στην εμφάνιση να είναι οι κατεβασμένες κάλτσες! Δείχνει, έτσι, πώς δεν φοβάται τα σκληρά μαρκαρίσματα, σαν το ποδοσφαιρικό του είδωλο τον Τζορτζ Μπεστ τον οποίο μιμείται στο συγκεκριμένο κομμάτι. Σε λίγες εβδομάδες, ο εκκεντρικός νεαρός θέλει να στεφθεί Κυπελλούχος Αγγλίας κόντρα στην Άρσεναλ: Όπως ο προπροπαππούς του, Μπίλι Γκάρατι, το 1905 με την Άστον Βίλα!


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.