Το στοίχημα του Σέργουντ με δημοσιογράφο

Την...τζογαδόρικη πλευρά του αποκάλυψε ο προπονητής της Άστον Βίλα Τιμ Σέργουντ, σε συνέντευξη Τύπου εν' όψει του αγώνα με τη Σαουθάμπτον.

Την…τζογαδόρικη πλευρά του αποκάλυψε ο προπονητής της Άστον Βίλα Τιμ Σέργουντ, σε συνέντευξη Τύπου εν’ όψει του αγώνα με τη Σαουθάμπτον.

Συγκεκριμένα, ο Άγγλος κόουτς έβαλε στοίχημα με δημοσιογράφο ότι ο ιδιοκτήτης της Βίλα Ράντι Λέρνερ δεν θα πουλήσει τον σύλλογο πριν από την έναρξη της προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν.

Το ιδιοκτησιακό της ομάδας της Πρέμιερ Λιγκ είναι εδώ και καιρό αντικείμενο σεναρίων, τα οποία αναφέρουν ότι ο Λέρνερ είναι έτοιμος να πουλήσει.

Ο Σέργουντ, όταν ένας ρεπόρτερ σε ερώτησή του ανάφερε πως τη νέα περίοδο η ομάδα μπορεί να έχει νέο ιδιοκτήτη, αποφάσισε να βάλει ένα στοίχημα μαζί του, απλά για την πλάκα του.

«Βάζω στοίχημα ότι δεν θα έχουμε νέο ιδιοκτήτη, μόνο και μόνο επειδή μου αρέσει να ποντάρω που και που. Δεν έχω ιδέα για το ποια είναι η κατάσταση, αλλά αν θέλεις σε πάω στοίχημα 100 λίρες», είπε ο Σέργουντ, με τον ρεπόρτερ να αποδέχεται την πρόκληση και τους δύο άνδρες να δίνουν τα χέρια. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.