«Περίπατος» για την Έβερτον

Η Έβερτον προκρίθηκε στη φάση των «32» του Κυπέλλου Αγγλίας, επικρατώντας με 5-1 της Τσέλτεναμ στο «Ουάντον Ρόουντ Γκράουντ» για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Η Έβερτον προκρίθηκε στη φάση των «32» του Κυπέλλου Αγγλίας, επικρατώντας με 5-1 της Τσέλτεναμ στο «Ουάντον Ρόουντ Γκράουντ» για τον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν επηρεάστηκε από το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι είναι ομάδα τριών κατηγοριών κάτω από την Πρέμιερσιπ (Β΄ Αγγλίας) και παρέταξε βασικούς ποδοσφαιριστές, με τα «ζαχαρωτά» να φθάνουν σε εύκολη νίκη και πρόκριση. Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην ιστορία τους, ενώ στον επόμενο γύρο η ομάδα του Λίβερπουλ θα κληθεί ν΄ αντιμετωπίσει τη νικήτρια του ζευγαριού Σάντερλαντ-Μπόλτον.

Τα «ζαχαρωτά» δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην Τσέλτεναμ και προηγήθηκαν με τον Νίκιτσα Γέλαβιτς στο 12΄. Το 0-2 έκανε με πέναλτι ο Λέιτον Μπέινς (21΄), ενώ ο Λίον Όσμαν στο 49΄ έδωσε προβάδισμα τριών τερμάτων στους φιλοξενούμενους. Για τους γηπεδούχους μείωσε ο Πεν στο 51΄, ενώ η Έβερτον σημείωσε δύο ακόμη γκολ για να φθάσει στο τελικό 5-1, με τους Κόουλμαν (58΄) και Φελαϊνί (89΄).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.