Σε επαναληπτικό μετά από θρίλερ Άρσεναλ και Σουόνσι

Στο 81ο λεπτό φαινόταν να μένει έξω από ένα ακόμα τίτλο. Στο 83ο φαινόταν να κλέβει την πρόκριση. Τελικά η Άρσεναλ θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Σουόνσι σε επαναληπτικό στο Έμιρατς. Η Λίβερπουλ 2-1 τη Μάνσφιλντ

Στο 81ο λεπτό φαινόταν να μένει έξω από ένα ακόμα τίτλο. Στο 83ο φαινόταν να κλέβει την πρόκριση. Τελικά η Άρσεναλ θα διεκδικήσει την πρόκρισή της στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας με τη Σουόνσι σε επαναληπτικό στο Έμιρατς.

Μετά από ένα ήσυχο πρώτο ημίχρονο στο Λίμπερτι, ο Μίτσου, που μπήκε σαν αλλαγή άνοιξε το σκορ για τη Σουόνσι στο 58′. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι θύμιζε μπάσκετ, αφού οι ομάδες εναλλάσσονταν στην επίθεση. Και στο τελευταίο δεκάλεπτο οι συγκινήσεις ήταν πολλές.

Στο 81′ με κεραυνό ο Λούκας Ποντόλσκι με δυανατό σουτ ισοφάρισε και στο 83′ ο Κιέρον Γκιμπς μετά από συνδυασμό με τον Αρτέτα έκανε και το 1-2. Αλλά στο 87′ με κοντινό πλασέ ο Ντάνι Γκρέιαμ ισοφάρισε.

Η Λίβερπουλ είδε τον Ντάνιελ Στάριτζ να σκοράρει μόλις στο 7′ στο ντεμπούτο του με την κόκκινη φανέλα στην έδρα της Μάνσφιλντ. Ο Σουάρες στο 59′ πέτυχε και δεύτερο γκολ. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 80′ με τον Γκριν, για να τελειώσει το παιχνίδι με άγχος για τη Λίβερπουλ, που κράτησε την πρόκριση.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.